Bono Utazási Központ
1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.
Telefon: 235 80 10
Fax: 235 80 11
Internet: www.bonoutazas.hu
E-mail: info@bonoutazas.hu
1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49., tel: +36 1 / 235 80 10 | Bővebben »

Kanada

A végtelen Észak: az óriási fenyvesek, az ősszel karneváli színekbe öltöző juharok, a türkizkék tavak, az ámulatba ejtő hómezők, valamint a jegesmedvék és jávorszarvasok birodalma. A városokban az izgalmas látnivalók mellett a rendkívül sokszínű kultúrájú, ám egyformán barátságos és híresen vendégszerető kanadaiakkal találkozhatunk. Fedezze fel velünk Kanadát!Videó:


Útjaink:

Kanada Expressz - egyéni körutazás

Niagara, Toronto, Ottawa, Montréal, Québec - Kanada legfontosabb látnivalóit járhatjuk be ezen az úton. A barátságos, látnivalókban gazdag városok mellett a kanadai természet szépségeit is megtapasztalhatjuk ezen a tartalmas úton.

Az út kiemelkedő látnivalói: Toronto, Niagara-vízesés, Ottawa, Montréal, Québec City.


Ár: 349 000 Ft
Kelet-kanadai egyéni körutazás

Óriási tavak, végtelen fenyvesek, híres vízesések, látnivalókban gazdag városok, közvetlen emberek: Kanada minden látogatót magával ragad. Kevés hely van még a világon, ahol természet és ember ilyen harmóniában élne egymással. Repülj és vezess! programunk révén egyéni ritmusunk szerint fedezhetjük fel ezt a különlegesen barátságos országot. Az utat úgy terveztük, hogy a jól ismert városok mellett a szép természeti látnivalóknak is jusson hely.

Az út kiemelkedő látnivalói: Toronto, Niagara-vízesés, Ottawa, Montréal, Québec City, Mont-Tremblant Nemzeti Park, Mauricie Nemzeti Park, bálnanézési lehetőség Tadoussacban


Ár: 419 000 Ft
Nyugat-kanadai egyéni körutazás

A mindig élénk Vancouvert és a kanadai Sziklás-hegység ámulatba ejtő képeslaptájait fedezheti fel ezen a Repülj és vezess! úton: a türkizkék tavakat, zöldellő fenyveseket, hatalmas gleccsereket és a hófödte csúcsokat.

Az út kiemelkedő látnivalói: Vancouver, Banff Nemzeti Park, Jasper Nemzeti Park, Lake Louise, Icefields Parkway


Ár: 419 000 Ft
Nagy kanadai egyéni körutazás

Kanada szinte összes fontos épített és természeti látnivalóját érinti ez a közel háromhetes Repülj és vezess! út. Barátságos városok, végtelen erdők, havas hegycsúcsok, tavak, gleccserek - biztosak lehetünk: életre szóló élményeket fogunk szerezni, és nagyon megszeretjük ezt a gyönyörű országot.

Az út kiemelkedő látnivalói: Toronto, Niagara-vízesés, Ottawa, Montréal, Québec, Vancouver, Sziklás-hegység, Banff Nemzeti Park, Jasper Nemzeti Park, Icefields Parkway


Ár: 679 000 Ft