Bono Utazási Központ
1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.
Telefon: 235 80 10
Fax: 235 80 11
Internet: www.bonoutazas.hu
E-mail: info@bonoutazas.hu
1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49., tel: +36 1 / 235 80 10 | Bővebben »

Kanada

A végtelen Észak: az óriási fenyvesek, az ősszel karneváli színekbe öltöző juharok, a türkizkék tavak, az ámulatba ejtő hómezők, valamint a jegesmedvék és jávorszarvasok birodalma. A városokban az izgalmas látnivalók mellett a rendkívül sokszínű kultúrájú, ám egyformán barátságos és híresen vendégszerető kanadaiakkal találkozhatunk. Fedezze fel velünk Kanadát!Videó:


Útjaink:

Kanada Expressz

Niagara, Toronto, Ottawa, Montréal, Québec - Kanada legfontosabb látnivalóit járhatjuk be ezen az úton. A barátságos, látnivalókban gazdag városok mellett a kandai természet szépségeit is megtapasztalhatjuk ezen a tartalmas, ugyanakkor kedvező árú úton.

Az út kiemelkedő látnivalói: Toronto, Niagara vízesés, Ottawa, Québec City, Montréal.


Ár: 349 000 Ft
Kelet-kanadai egyéni körutazás

Óriási tavak, végtelen fenyvesek, híres vízesések, látnivalókban gazdag városok, közvetlen emberek: Kanada minden látogatót magával ragad. Kevés hely van még a világon, ahol természet és ember ilyen harmóniában élne egymással. Repülj és vezess programunk révén egyéni ritmusuk szerint fedezhetjük fel ezt a különlegesen barátságos országot. Az utat úgy terveztük, hogy a jól ismert városok mellett a szép természeti látnivalóknak is jusson hely.

Az út kiemelkedő látnivalói: Toronto, Niagara vízesés, Ottawa, Québec City, Montréal, Mont Tremblant Nemzeti Park, Mauricie Nemzeti Park, bálnanézési lehetőség Tadoussacban.


Ár: 419 000 Ft
Nyugat-Kanada: Nemzeti Parkok a Sziklás-hegységtől a Csendes-óceánig

Gleccserek, türkizkék tavak, nemzeti parkok. Nyugat-Kanada végeláthatatlan természetét, hegyeit, gleccsereit, tavait: a világ második legnagyobb országának álomszép tájait ismerjük meg ezen a Repülj és vezess! úton.

Az út kiemelkedő látnivalói: Calgary, Banff Nemzeti Park, Jasper Nemzeti Park, Lake Louise, Icefield Parkways, Vancouver.


Ár: 459 000 Ft
Nagy kanadai egyéni körutazás

Kanada szinte összes fontos épített és természeti látnivalóját érinti ez a közel háromhetes Repülj és vezess! út. Barátságos városok, végtelen erdők, havas hegycsúcsok, tavak, gleccserek - biztosak lehetünk: életre szóló élményeket fogunk szerezni, és nagyon megszeretjük ezt a gyönyörű országot.

Az út kiemelkedő látnivalói: Toronto, a Niagara, Ottawa, Montréla, Québec, Calgary, Sziklás-hegység, Banff Nemzeti Park, Jasper Nemzeti Park, Icefield Parkways, Vancouver.


Ár: 645 000 Ft