Bono Utazási Központ
1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.
Telefon: 235 80 10
Fax: 235 80 11
Internet: www.bonoutazas.hu
E-mail: info@bonoutazas.hu
1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49., tel: +36 1 / 235 80 10 | Bővebben »

Üdvözöljük honlapunkon

A BONO Utazási Központ kiterjedt külföldi kapcsolatai révén jó minőségben, kedvező áron, az Ön által kívánt keretek között szervezi meg egyéni, csoportos vagy céges útjait. Legyen szó ismert vagy ismeretlen helyekről, rövidebb vagy hosszabb programokról, egyszerű szállásfoglalásról vagy komplex csomagtúráról, minden esetben arra törekszünk, hogy Ön maximálisan elégedett legyen útjával.

Ha olyan helyre szeretne utazni, ahová nem lát honlapunkon ajánlatot, keressen minket, szívesen segítünk Önnek! Hiszen ne felejtse: utazni jó!

Bono Utazási Központ. Minden közel van.

 

Kiemelt ajánlataink

Őszi toszkán vidék: mely helyszín lehetne inspirálóbb a fotózás szerelmeseinek? Utunk során megörökítjük a szemet gyönyörködtető tájat, a közötte elbújó csodás kisvárosokat, valamint Firenzét és Sienát is. A fotótúra tematikája a tájkép fotográfia mellett a kompozíciós alapok, illetve a lágy és keményfények használata.

2015. október 28-november 1.

Garantált indulás, utolsó helyek!


Ár: 165 000 Ft

Fotótúránk úticélja a pezsgő katalán főváros, Barcelona! Lencsevégre kapjuk a város világhírű nevezetességeit, hangulatos és nyüzsgő utcáit, az ottélők mindennapjait. Elmélyedünk a street fotográfia műfajában, miközben felfedezzük ennek a különleges nagyváros magával ragadó látnivalóit.

2015. november 20-23.


Ár: 149 000 Ft

Az előző szezonban a Barca keze alatt minden arannyá változott: a spanyol bajnokság és kupa mellé a Bajnokok Ligája serleget is hazavitték Messiék. A cél idén minimum ugyanez, ráadásul a játéknak is szemet gyönyörködtetőnek kell lennie. Magyar idegenvezetős, csoportos utazásunkon személyesen ellenőrizheti a tiki-taka hatékonyságát a jó erőkből álló Real Sociedad ellen a pazar Nou Campban, és nem mellékesen eltölthet egy kellemes őszi hétvégét a katalán fővárosban.

2015. november 27-30.

Utolsó helyek!


Ár: 139 000 Ft

Ázsia legjavával ismerkedhetünk meg ezen a körutazáson. A történelmi Melaka, a trópusi városállam Szingapúr, az érintetlen esőerdőivel lenyűgöző Borneó, a modern Kuala Lumpur, a legendás Hongkong, a kaszinóiról ismert Makaó mind-mind kihagyhatatlan élmény. Megyünk orángután-lesre és egy hagyományos hosszúházba, felmegyünk a KL-toronyba, felfedezzük Hong Kong és Makaó nyüzsgését, mindenütt trópusi növényzetben gyönyörködhetünk, élvezzük a gyönyörű strandokat - életre szóló élményben lesz részünk!

2016. január 14-26.


Ár: 399 000 Ft

Ezen a csoportos körutazáson a leghíresebb latin táncok, a szenvedélyes tangó és a lendületes szamba hazáiba, Buenos Airesbe és Rio de Janeiroba juthatunk el. Megcsodáljuk az argentin-brazil határon fekvő Iguazú-vízesést és az út végén - a brazilokhoz hasonlóan - mi is belekóstolunk abba, milyen a strandon élni. Az érdeklődők egy fakultatív kirándulás keretében a hangulatos uruguayi fővárosba, Montevideóba is ellátogathatnak.

2016. február 13-26.


Ár: 999 000 Ft

Isten hozta Indokínában! Izgalmas és felejthetetlen utazásra invitáljuk Délkelet-Ázsia szívébe.
Vietnam természeti szépségei utánozhatatlanok, elég csak a Halong-öböl különös mészkőalakzataira gondolni. A városok közül egzotikus Hanoi, bűbájos Hoi An és a vibráló Saigon (Ho Chi Minh) mutatkozik be, majd a Mekong-delta vidékén folytatódik a kalandozás. A híres vietnami gasztronómia iránt érdeklődő kedves utasaink sem fognak csalódni: több lehetőségük lesz az eredeti helyi konyhák finomságait kipróbálni és megismerkedni a helyiek mindennapi életével.
Utazásunk fénypontja a dzsungel fogságából kiszabadított lenyűgöző Angkor, az egykori Khmer Királyság fővárosa.

2016. február 24.-március 7.


Ár: 679 000 Ft

A Szentföldet mindenkinek látnia kell korra, felekezetre való tekintet nélkül. Izrael látnivalói semmi mással nem hasonlíthatók össze, megelevenedik a történelem az ősi utcákban, épületekben, tájakban.

2016. március 11-15.


Ár: 149 000 Ft

A grúzok ősei sokezer éve élnek a Kaukázus csodás tájain. Nyolcezer éve termelnek itt bort, közel kétezer éve gyakorolják a kereszténységet és ápolják különleges kultúrájukat. A negyedszázada független Grúzia (Georgia) napjainkban látványos fejlődésen megy keresztül.
A csoportos utazás során lehetőségük lesz megfigyelni, hogyan él ma együtt Grúzia múltja és jelene, megnézhetik - többek között - a legszebb templomokat és megkóstolhatják a méltán híres borokat és ételeket is.

2016. március 11-15.


Ár: 159 000 Ft

Az "Örök tavasz szigetét" Lisszabontól 1000 km-re délnyugatra, Marokkótól 400 km-re nyugatra találjuk. Csoportos utazásunkon felfedezzük a vulkanikus sziget egyedülálló természeti adottságait, sétát teszünk botanikus kertben és a híres levadák mentén, meglátogatjuk a legfontosabb kulturális látnivalókat, lecsúszunk Monte hegyéről a híres fonott szánkón, és természetesen megízleljük a világhírű madeirai bort és espetadát is.

2016. március 25-30.


Ár: 129 000 Ft

A dél-francia Provence minden utazó álma, aki pedig oda eljutott, a legszebb emlékeket őrzi erről a vidékről. Honnan ez a népszerűség? Vajon az Alpoktól a Földközi-tengerig húzódó, festőket és írókat is megihlető vadregényes tájak miatt? Vagy a jellegzetes illatok, a zamatos borok, a római és középkori emlékekkel büszkélkedő városok vagy talán a vendégszerető lakosok tették kedveltté? Utunk során személyes tapasztalatok alapján hozhatunk döntést: felkeressük Aix-en-Provence és Avignon látnivalóit, kirándulást teszünk az ókori emlékeket őrző Nimes-be, Arles-ba és a Pont du Gard-hoz, barangolunk a romantikus Gordes utcáin, Grasse-ban pedig a helyi parfümök illatával gazdagodhatunk.

2016. április 22-25.


Ár: 139 000 Ft

Normandia, melynek vidékén először a viking harcosok telepedtek le, virágzó városokkal, mozgalmas történelemmel, dús, idilli földekkel, változatos partvidékkel és nagyszerű műemlékekkel dicsekedhet. Utunk során felkeressük Lille és Caen nyüzsgő városait, Honfleur bájos kikötőjét, a képeslapokról ismert Etretat sziklás partvidékét, valamint lehetőség nyílik megismerni a partraszállás történelmét és Mont-Saint-Michel titkait.

2016. május 13-16.


Ár: 139 000 Ft