Bono Utazási Központ
1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.
Telefon: 235 80 10
Fax: 235 80 11
Internet: www.bonoutazas.hu
E-mail: info@bonoutazas.hu
1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49., tel: +36 1 / 235 80 10 | Bővebben »

Üdvözöljük honlapunkon

A BONO Utazási Központ kiterjedt külföldi kapcsolatai révén jó minőségben, kedvező áron, az Ön által kívánt keretek között szervezi meg egyéni, csoportos vagy céges útjait. Legyen szó ismert vagy ismeretlen helyekről, rövidebb vagy hosszabb programokról, egyszerű szállásfoglalásról vagy komplex csomagtúráról, minden esetben arra törekszünk, hogy Ön maximálisan elégedett legyen útjával.

Utazni jó. Szeretnénk külön is a figyelmébe ajánlani a szubtrópusi Azori-szigeteket, Real- és Barcelona meccslátogatásainkat, a kedvező áron is igen színvonalas olaszországi programjainkat, francia repülj és vezess programjainkat, kiváló ár-érték arányú hajóútjainkat, Hong Kong-Makaó-Malájzia-Szingapúr körutazásainkat, gazdag kínálatunkat az Egyesült Államokba (New York, Florida, Kalifornia, Hawaii), különleges afrikai kínálatunkat (Etiópia, Uganda) és egzotikus nyaralásainkat (Tahiti, Bora Bora, Maldív, Mauritius, Seychelles). Ha pedig olyan helyre szeretne utazni, ahová nem lát honlapunkon ajánlatot, keressen minket, szívesen segítünk Önnek! Hiszen ne felejtse: utazni jó!

Bono Utazási Központ. Minden közel van.

Utazásaink Skandináviába és Észak-Európába
(Dánia, Észtország, Feröer-szigetek, Finnország, Grönland,
Izland, Lettország, Litvánia, Norvégia, Svédország, Oroszország):
http://www.skandinavia.hu/


Kiemelt ajánlataink

Korunk labdarúgásának meghatározó csapata a Lionel Messi dirigálta FC Barcelona. A minden csapat ellen esélyes Barcától a győzelem mindig elvárás, ráadásul szemet gyönyörködtető játékkal. Magyar idegenvezetős, csoportos utazásunkon személyesen ellenőrizheti a tiki-taka hatékonyságát a jó erőkből álló Getafe ellen a pazar Nou Campban, és nem mellékesen belekóstolhat a katalán főváros vibráló, semmivel nem összetéveszthető forgatagába.

2014. május 2-5.

Utolsó szabad helyek!


Ár: 159 000 Ft

Franciaország legismertebb látnivalói közé tartoznak a Loire-menti kastélyok; ezek közül válogattuk ki Önöknek a legérdekesebbeket. A kastélyok mellett a folyó partján fekvő városok - Blois, Amboise, Tours - is különleges élményt kínálnak az utazóknak. Ajánlatunkat úgy állítottuk össze, hogy a kedvező menetrendet és a szakértő magyar idegenvezetést kihasználva minél többet lássunk, mégse legyen zsúfolt az út.

2014. május 22-25.

Garantált indulás!

Utolsó 4 hely!


Ár: 129 000 Ft

Csoportos utazásunk során Andalúzia legszebb látnivalóival ismerkedhetünk meg. Megnézzük az UNESCO által védett értékeket: az Alhambra palotaegyüttest Granadában és Córdoba gyönyörű óvárosát a Nagymecsettel. Ellátogatunk Gibraltárra, strandolhatunk Nyugat-Európa legdélibb homokdűnés óceánpartján és barangolhatunk az andalúz fehér falvak hangulatos, szűk utcáin. A szállásunk Torremolinosban, közvetlen tengerparti szállodában lesz, így szabadidőnkben jut idő a kikapcsolódásra, strandolásra is.

2014. június 19-26.

Utolsó szabad helyek!


Ár: 199 000 Ft

Az "Örök tavasz szigetét" Lisszabontól 1000 km-re délnyugatra, Marokkótól 400 km-re nyugatra találjuk. Csoportos utazásunk során megismerkedünk a fővárossal, bejárjuk a sziget páratlan természeti és kulturális látnivalóit, túrázunk a híres levadák mentén, hajókirándulásunk során meglessük az óceán lakóit, lecsúszunk Monte hegyéről a híres fonott szánkón, folklórestünkön szórakoztat majd a hagyományos tánc, miközben megízleljük a világhírű madeirai bort és espetadát is.

2014. július 12-19.


Ár: 159 000 Ft

Ismerje meg velünk az Atlanti-óceán közepén fekvő varázslatos azori szigetvilágot! Körutazásunk során a Portugáliához tartozó különleges szigetcsoport három szigetét, São Miguelt, Faialt és Picot fedezzük fel. A vulkáni eredetű szigetek sajátos mikroklímával, kivételes természeti képződményekkel és káprázatos növényvilággal rendelkeznek. A gyönyörű táj egyedisége és egzotikuma mellett, a féltve őrzött helyi hagyományok és műemlékek, a kedves szigetlakók és tömegektől távol eső, nyugodt környezet teszik kihagyhatatlan úti céllá az Azori-szigeteket!

2014. augusztus 2-9.

Garantált indulás!


Ár: 299 000 Ft

Délkelet-Ázsia legjavával ismerkedhetünk meg ezen a csoportos körutazáson magyar idegenvezetővel. A történelmi Melaka, a trópusi városállam Szingapúr, az érintetlen esőerdőivel, orángután rezervátumaival és dajak falvaival lenyűgöző Borneó vagy a modern Kuala Lumpur mind-mind kihagyhatatlan élmény. Mindkét ország változatos tájaival, barátságos lakóival, színvonalas szolgáltatásaival ideális úticél. Mindenütt trópusi növényzetben gyönyörködhetünk - életre szóló élményben lesz részünk!

Utunkat úgy terveztük meg, hogy sokat lássunk, ugyanakkor pihenésre, kikapcsolódásra is legyen idő.

2014. augusztus 12-22.


Ár: 399 000 Ft

A legendás Vadnyugatra kalauzol el csoportos utunk, mely során Salt Lake City és Las Vegas mellett a leglátványosabb észak-amerikai nemzeti parkokkal is megismerkedhetünk. A víz, a szél és jég, de mindenekelőtt a Colorado-folyó évmilliók alatt elképesztő természeti formákat alakított ki a mai Utah, Arizona és Nevada állam területén. Kilométer mély kanyonok, tűzvörös, szavakkal leírhatatlan homokkő sziklaalakzatok tarkítják a Colorado-fennsík végtelennek tűnő prérijét. Utazásunkat úgy terveztük meg, hogy kényelmes tempóban, de a legteljesebb képet kapjuk a Világ egyik legszebb tájékáról.

2014. szeptember 17-27.

Garantált indulás!


Ár: 499 000 Ft

Peru lélegzetelállító természeti adottságokkal, inka hagyatékokkal és vendégszeretettel várja az utazókat. Tartalmas és látnivalókban gazdag körutazásunk során többek között megnézzük Limát, sétálunk a Machu Picchun, az egykori Inka Birodalom titokzatos romvárosában, hajózunk a világ legmagasabban fekvő hajózható taván, a Titicaca-tavon, megcsodáljuk a Grand Canyonnál kétszer mélyebb Colca Canyont és ismerkedünk Peru ízeivel egy limai főzőiskolában.

2014. október 17-27.


Ár: 695 000 Ft

A portugál főváros hét dombra épült, akárcsak Róma. Fekvése lenyűgöző, a Tejo torkolata és a gigantikus hidak látképe a Szent György-várból sokakat megigézett már. Meredek utcákon, csempézett falú házak között járnak a város jelképei, az apró villamosok. Az út során bejárjuk Lisszabon leghíresebb látnivalóit, kirándulásaink során pedig lehetőség nyílik a környék (Sintra, Óbidos, Évora) felfedezésére is.

2014. október 22-27.


Ár: 119 000 Ft

Csoportos utunk során Skócia legszebb városaival és tájaival ismerkedhetünk meg. A túránkat a fővárosában, Edinburgh-ban kezdjük, ahol sétálunk az UNESCO Világörökségeként számon tartott óvárosban és megnézzük a híres várat, melynek falai között őrzik a skót koronaékszereket. Ezután északra utazunk és meglátogatjuk Skócia két legszebb kastélyát: Scone Palace-t és a Blair kastélyt. Következő állomásunk a Skót Felföld fővárosa, Inverness, az Északi-tenger kapuja. Ezután a Loch Ness partján a romantikus Urquhart várrom mellől figyelhetjük, hogy előbújik-e a szörny, majd következő állomásunk Fort William városka, ahol meglátogatjuk a több száz éves Ben Nevis whiskeylepárlót és természetesen megkóstoljuk Skócia leghíresebb italát. Utunkat Skócia legnagyobb városában, Glasgow-ban zárjuk.

2014. október 23-26.


Ár: 149 000 Ft

Vietnám Ázsia egyik leggyorsabban fejlődő, természeti és emberi látnivalókban legváltozatosabb országa. Magas hegyek, trópusi tengerparton, vonzó öblök, történelmi városok egyaránt megtalálhatóak, és ne feledkezzünk meg a vietnámi konyha nyújtotta gasztronómiai örömökről sem. Phnom Penhben, Kambodzsa fővárosában az ország múltjáról és jelenéről egyaránt jó áttekintést kaphatunk. Kambodzsa legismertebb látnivalója Angkor, a 9. és 13. század között épített város, amely korának legjelentősebbjei közé tartozott. A dzsungel által körülvett műemlékegyüttes az UNESCO Világörökség része, kiemelkedő látnivaló. Csoportos utunkat úgy terveztük, hogy sokat lássunk, ugyanakkor az út tempója kellemes legyen.

2014. november 14-24.


Ár: 495 000 Ft

A "télből a nyárba" utazások egyik igen kedvelt formája a tengeri hajóút. Több országot és szigetet ismerhetünk meg ezalatt, fáradtság nélkül. Csak a szálláshely állandó: Carnival Splendor egy több tízezer tonnás mozgó város, kényelmes hotelszobákkal, színvonalas éttermekkel és változatos esti programokkal. Aki egyszer kipróbálja, újra visszavágyik!

2014. december 6-16.


Ár: 349 000 Ft

A dél-indiai Kerala az ország egyik legszebb része, zöldellő dombokkal, pálmafákkal, nyugodt csatornákkal, gyönyörű tengerparttal. Kerala egyúttal India legfejlettebb állama, ahol az írni-olvasni tudók aránya a legmagasabb (95%), a várható élettartam pedig a legmagasabb (77 év). Az út elején és végén, Kerala előtt és után felfedezzük Bombayt is, India talán legmozgalmasabb városát. Utunkat úgy állítottuk össze, hogy azoknak is érdekes legyen, akik visszatérnek Indiába, és azoknak is, akik először járnak a kontinensnyi országban. A program során sokat látunk, de pihenésre is kényelmesen jut idő, a dombok között, a csatornákon és a tengerparton egyaránt.

December 27-január 6.


Ár: 399 000 Ft

Foglalás

Hova utazna?