Bono Utazási Központ
1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.
Telefon: 235 80 10
Fax: 235 80 11
Internet: www.bonoutazas.hu
E-mail: info@bonoutazas.hu
1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49., tel: +36 1 / 235 80 10 | Bővebben »

Üdvözöljük honlapunkon

A BONO Utazási Központ kiterjedt külföldi kapcsolatai révén jó minőségben, kedvező áron, az Ön által kívánt keretek között szervezi meg egyéni, csoportos vagy céges útjait. Legyen szó ismert vagy ismeretlen helyekről, rövidebb vagy hosszabb programokról, egyszerű szállásfoglalásról vagy komplex csomagtúráról, minden esetben arra törekszünk, hogy Ön maximálisan elégedett legyen útjával.

Utazni jó. Szeretnénk külön is a figyelmébe ajánlani a szubtrópusi Azori-szigeteket, Real- és Barcelona meccslátogatásainkat, a kedvező áron is igen színvonalas olaszországi programjainkat, francia repülj és vezess programjainkat, kiváló ár-érték arányú hajóútjainkat, Hong Kong-Makaó-Malájzia-Szingapúr körutazásainkat, gazdag kínálatunkat az Egyesült Államokba (New York, Florida, Kalifornia, Hawaii), különleges afrikai kínálatunkat (Etiópia, Uganda) és egzotikus nyaralásainkat (Tahiti, Bora Bora, Maldív, Mauritius, Seychelles). Ha pedig olyan helyre szeretne utazni, ahová nem lát honlapunkon ajánlatot, keressen minket, szívesen segítünk Önnek! Hiszen ne felejtse: utazni jó!

Bono Utazási Központ. Minden közel van.

Utazásaink Skandináviába és Észak-Európába
(Dánia, Észtország, Feröer-szigetek, Finnország, Grönland,
Izland, Lettország, Litvánia, Norvégia, Svédország, Oroszország):
http://www.skandinavia.hu/

Kiemelt ajánlataink

Csoportos utazásunkon Nápoly látnivalói után a Vezúvot hódítjuk meg (autóbusz segítségével) majd felkeressük a hírneves Pompejit, amit éppen a szomszédos vulkán konzervált az utókornak. A következő nap pedig az Amalfi-vidék több mint bájos kisvárosaival ismerkedhetünk: Amalfival, Positanóval és Ravellóval.
A kellemesnek ígérkező őszi időpont ideális a látogatásra, ráadásul a hosszú hétvége miatt az értékes szabadságnapokat sem kell elhasználni. Szóval ha megkóstolna egy pizzát ott, ahol az elsőt dagasztották anno, ne habozzon, Nápoly és vidéke várja Önt!

2014. október 23-26.

Garantált indulás!


Ár: 139 000 Ft

Immár nyolcadik éve, hogy az amerikai futball jeles képviselői átkelnek az Atlanti-óceánon és egy őszi hétvégére Londonba költöznek. 2014-ben a leginkább várt mérkőzés a Dallas Cowboys és a tavalyi visszatérő Jacksonville Jaguars összecsapása a Wembley-ben, garantáltan telt ház előtt. Az angol főváros a meccs napján NFL-lázban ég; több helyszínen élménydús rendezvényekkel várják a szurkolókat. A tojáslabdás futball szerelmeseinek kötelező darab.

2014. november 8-10.

Garantált indulás!


Ár: 139 000 Ft

Vietnám Ázsia egyik leggyorsabban fejlődő, természeti és emberi látnivalókban legváltozatosabb országa. Magas hegyek, trópusi tengerparton, vonzó öblök, történelmi városok egyaránt megtalálhatóak, és ne feledkezzünk meg a vietnámi konyha nyújtotta gasztronómiai örömökről sem. Phnom Penhben, Kambodzsa fővárosában az ország múltjáról és jelenéről egyaránt jó áttekintést kaphatunk. Kambodzsa legismertebb látnivalója Angkor, a 9. és 13. század között épített város, amely korának legjelentősebbjei közé tartozott. A dzsungel által körülvett műemlékegyüttes az UNESCO Világörökség része, kiemelkedő látnivaló. Csoportos utunkat úgy terveztük, hogy sokat lássunk, ugyanakkor az út tempója kellemes legyen.

2014. november 14-24.


Ár: 495 000 Ft

Korunk labdarúgásának meghatározó csapata a Lionel Messi dirigálta FC Barcelona. A minden csapat ellen esélyes Barcától a győzelem mindig elvárás, ráadásul szemet gyönyörködtető játékkal. Magyar idegenvezetős, csoportos utazásunkon személyesen ellenőrizheti, hogy mire mennek Messiék az Európa Liga győztes Sevilla ellen a pazar Nou Campban, és nem mellékesen belekóstolhat a katalán főváros vibráló, semmivel nem összetéveszthető forgatagába.

2014. november 21-24.


Ár: 129 000 Ft

A "télből a nyárba" utazások egyik igen kedvelt formája a tengeri hajóút. Több országot és szigetet ismerhetünk meg ezalatt, fáradtság nélkül. Csak a szálláshely állandó: Carnival Splendor egy több tízezer tonnás mozgó város, kényelmes hotelszobákkal, színvonalas éttermekkel és változatos esti programokkal. Aki egyszer kipróbálja, újra visszavágyik!

2014. december 6-16.


Ár: 349 000 Ft

Töltse az év végét a napsütötte Floridában és a Bahamákon. Fedezze fel Miami Beach gyönyörű tengerpartját és Art Deco városközpontját, ismerkedjen meg Miami és környékének válogatott látnivalóival, majd induljon hajóútra a Bahama-szigetekre!

2014. december 29-2015. január 6.


Ár: 399 000 Ft

Florida legkedveltebb üdülőpartja Miami Beach. A hosszú kilométereken végighúzódó fehérhomokos tengerparton kényelmes szállodák sora várja a pihenni vágyókat. Ha eleget élveztük az óceán hűsítő habjait, fedezzük fel az art deco stílusban épült Miami Beach-i városközpontot, és látogassuk meg az Everglades Nemzeti Park alligátorait!

2014. december 29-2015. január 6.


Ár: 379 000 Ft

Töltse a szilvesztert a csodálatos szépségű Floridában! Miami változatos látnivalóival, Orlando élményt nyújtó témaparkjaival, Miami Beach gyönyörű tengerpartjával tökéletes egy év végi kikapcsolódáshoz - mindezt minden eddiginél kedvezőbb áron!

2014. december 29-2015. január 6.


Ár: 359 000 Ft

A dél-indiai Kerala az ország egyik legszebb része, zöldellő dombokkal, pálmafákkal, nyugodt csatornákkal, gyönyörű tengerparttal. Kerala egyúttal India legfejlettebb állama, ahol az írni-olvasni tudók aránya a legmagasabb (95%), a várható élettartam pedig a legmagasabb (77 év). Az út elején és végén, Kerala előtt és után felfedezzük Bombayt is, India talán legmozgalmasabb városát. Utunkat úgy állítottuk össze, hogy azoknak is érdekes legyen, akik visszatérnek Indiába, és azoknak is, akik először járnak a kontinensnyi országban. A program során sokat látunk, de pihenésre is kényelmesen jut idő, a dombok között, a csatornákon és a tengerparton egyaránt.

2014. december 27-2015. január 6.


Ár: 399 000 Ft

Ázsia legjavával ismerkedhetünk meg ezen a szilveszteri csoportos körutazáson magyar idegenvezetővel. A modern Kuala Lumpur, a történelmi Melaka, a trópusi városállam Szingapúr, az érintetlen esőerdőivel, orángután rezervátumaival és dajak falvaival lenyűgöző Borneó vagy a különlegesen hangulatos sziget, Penang mind-mind kihagyhatatlan élmény. Mindkét ország változatos tájaival, barátságos lakóival, színvonalas szolgáltatásaival ideális úticél. Mindenütt trópusi növényzetben gyönyörködhetünk, élvezhetjük a gyönyörű strandokat - életre szóló élményben lesz részünk!

2014. december 28-január 9.


Ár: 459 000 Ft

Ha parázs futballhangulatra vágyik, igazi futballistákkal és személyesen döntené el, hogy a Ronaldó-Bale-Rodriques háromszöghöz felér-e az Arda Turán-Mandzukic-Koke trió, esetleg megajándékozná szeretteit (vagy saját magát) egy kellemes madridi hétvégével, ne habozzon: az utazást Önnek szervezzük!

2015. február 6-9.


Ár: 129 000 Ft

Foglalás

Hova utazna?