Bono Utazási Központ
1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.
Telefon: 235 80 10
Fax: 235 80 11
Internet: www.bonoutazas.hu
E-mail: info@bonoutazas.hu
1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49., tel: +36 1 / 235 80 10 | Bővebben »

Üdvözöljük honlapunkon

A BONO Utazási Központ kiterjedt külföldi kapcsolatai révén jó minőségben, kedvező áron, az Ön által kívánt keretek között szervezi meg egyéni, csoportos vagy céges útjait. Legyen szó ismert vagy ismeretlen helyekről, rövidebb vagy hosszabb programokról, egyszerű szállásfoglalásról vagy komplex csomagtúráról, minden esetben arra törekszünk, hogy Ön maximálisan elégedett legyen útjával.

Engedje meg, hogy külön is a figyelmébe ajánljunk néhány úticélt:

Ha olyan helyre szeretne utazni, ahová nem lát honlapunkon ajánlatot, keressen minket, szívesen segítünk Önnek! Hiszen ne felejtse: utazni jó!

Bono Utazási Központ. Minden közel van.

Utazásaink Skandináviába és Észak-Európába

Dánia, Észtország, Feröer-szigetek, Finnország, Grönland,
Izland, Lettország, Litvánia, Norvégia, Svédország, Oroszország:
http://www.skandinavia.hu/

Kiemelt ajánlataink

Töltse a szilvesztert a Bahama-szigeteken!


Ár: 495 000 Ft

Töltse az év végét a napsütötte Floridában és a Bahamákon. Fedezze fel Miami Beach gyönyörű tengerpartját és Art Deco városközpontját, ismerkedjen meg Miami és környékének válogatott látnivalóival, majd induljon hajóútra a Bahama-szigetekre!

2014. december 29-2015. január 6.


Ár: 399 000 Ft

A Florida partjainál, Miamitól mindössze 74 mérföldre található West Palm Beach ideális helyen van. A Rapids Water Park alig 3 perc, Palm Beach tengerpartja 10 perc, Fort Laudardale 50 perc autóval - egy egész hetet is könnyen eltölthetünk itt a látnivalók felkeresésével. Az úthoz javasoljuk az autóbérlést.


Ár: 299 000 Ft

Töltse a szilvesztert a csodálatos szépségű Floridában! Miami változatos látnivalóival, a közeli Everglades Nemzeti Park érintetlen tájaival és közeli strandjaival, Orlando élményt nyújtó témaparkjaival tökéletes egy év végi kikapcsolódáshoz - mindezt minden eddiginél kedvezőbb áron!

2014. december 29-2015. január 6.


Ár: 359 000 Ft

A dél-indiai Kerala az ország egyik legszebb része, zöldellő dombokkal, pálmafákkal, nyugodt csatornákkal, gyönyörű tengerparttal. Kerala egyúttal India legfejlettebb állama, ahol az írni-olvasni tudók aránya a legmagasabb (95%), a várható élettartam pedig a legmagasabb (77 év). Az út elején és végén, Kerala előtt és után felfedezzük Bombayt is, India talán legmozgalmasabb városát. Utunkat úgy állítottuk össze, hogy azoknak is érdekes legyen, akik visszatérnek Indiába, és azoknak is, akik először járnak a kontinensnyi országban. A program során sokat látunk, de pihenésre is kényelmesen jut idő, a dombok között, a csatornákon és a tengerparton egyaránt.

2014. december 27-2015. január 6.

Garantált indulás!

Utolsó helyek!


Ár: 399 000 Ft

Ázsia legjavával ismerkedhetünk meg ezen a szilveszteri csoportos körutazáson magyar idegenvezetővel. A modern Kuala Lumpur, a történelmi Melaka, a trópusi városállam Szingapúr, az érintetlen esőerdőivel, orángután rezervátumaival és dajak falvaival lenyűgöző Borneó vagy a különlegesen hangulatos sziget, Penang mind-mind kihagyhatatlan élmény. Mindkét ország változatos tájaival, barátságos lakóival, színvonalas szolgáltatásaival ideális úticél. Mindenütt trópusi növényzetben gyönyörködhetünk, élvezhetjük a gyönyörű strandokat - életre szóló élményben lesz részünk!

2014. december 28-2015. január 9.

Garantált indulás!


Ár: 459 000 Ft

Ha parázs futballhangulatra vágyik, igazi futballistákkal és személyesen döntené el, hogy a Ronaldó-Bale-Rodriques háromszöghöz felér-e az Arda Turán-Mandzukic-Koke trió, esetleg megajándékozná szeretteit (vagy saját magát) egy kellemes madridi hétvégével, ne habozzon: az utazást Önnek szervezzük!

2015. február 6-9.

Utolsó szabad helyek!


Ár: 129 000 Ft

Tartalmas és látnivalókban gazdag utazásra invitáljuk Utasainkat az Arab-félszigeten található Egyesült Arab Emirátusokba. Utazásunk során többek között ízelítőt kapunk a hét emírség múltjából és jelenéből, felkeressük Dubaj nevezetességeit, kinézünk a Világ legmagasabb épületének 124. emeletéről, megcsodáljuk a legnagyobb szökőkutat, kőhegyeken át oázisokat érintve elutazunk a félsziget keleti részén található Fujairah Emirségbe, betekintünk az Emirátusok legöregebb ismert mecsetébe és kívülről-belülről megcsodáljuk a szigetekre épült Abu Dhabiban található impozáns Nagy Mecsetet. Dubaj grandiózus építészeti újításaival, jól kiépített szállodáival, óriási bevásárlóközpontjaival, a napsütéses napok magas számával és kellemes tengerpartjaival méltán érdemelte ki a népszerűséget az utazók körében.

2015. február 6-13.


Ár: 199 000 Ft

A "télből a nyárba" utazások egyik igen kedvelt formája a tengeri hajóút. Több országot és szigetet ismerhetünk meg ezalatt, fáradtság nélkül. Csak a szálláshely állandó: Carnival Splendor egy száztízezer tonnás mozgó város, kényelmes hotelszobákkal, színvonalas éttermekkel és változatos esti programokkal. Aki egyszer kipróbálja, újra visszavágyik!

2015. február 14-24.

Garantált indulás!


Ár: 379 000 Ft

Ázsia legjavával ismerkedhetünk meg ezen a körutazáson. A történelmi Melaka, a trópusi városállam Szingapúr, az érintetlen esőerdőivel lenyűgöző Borneó, a modern Kuala Lumpur, a legendás Hongkong, a kaszinóiról ismert Makaó mind-mind kihagyhatatlan élmény. Megyünk orángután-lesre és egy hagyományos hosszúházba, felmegyünk a KL-toronyba, felfedezzük Hong Kong és Makaó nyüzsgését, mindenütt trópusi növényzetben gyönyörködhetünk, élvezzük a gyönyörű strandokat - életre szóló élményben lesz részünk!

2015. február 22-március 8.


Ár: 495 000 Ft

Csoportos utunk során az Egyesült Államok legnépesebb városa, New York látnivalóival ismerkedhetünk meg. Szállásunk Manhattan szívében lesz, így egész nap élvezhetjük a metropolisz forgatagát. Elmegyünk a Szabadság-szoborhoz és a Wall Streetre, sétálunk a Kínai negyedben, a Times Square-en és a Central Parkban, és ha kedvünk tartja, este egy musicalre is beülhetünk a Broadway-en.

2015. március 11-16.


Ár: 249 000 Ft

Moszkva a Kreml körül alakult ki már a 12. században, majd a történelem folyamán volt a Moszkvai Nagyhercegség, a Cári Birodalom, a Szovjetunió és Oroszország fővárosa. Az elmúlt évtizedekben sokat fejlődő nagyváros és környéke rengeteg látnivalót kínál, melyekhez ma már színvonalas szolgáltatásokat vehetünk igénybe. Csoportos utazásunk révén minden eddiginél kedvezőbb áron fedezhetjük fel a legnagyobb orosz város értékeit.

2015. április 30-május 3.


Ár: 99 000 Ft

Normandia, melynek vidékén először a viking harcosok telepedtek le, virágzó városokkal, mozgalmas történelemmel, dús, idilli földekkel, változatos partvidékkel és nagyszerű műemlékekkel dicsekedhet. Utunk során felkeressük Lille és Caen nyüzsgő városait, Honfleur bájos kikötőjét, a képeslapokról ismert Etretat sziklás partvidékét, valamint lehetőség nyílik megismerni a partraszállás történelmét és Mont-Saint-Michel titkait.

2015. május 23-26.


Ár: 139 000 Ft

Foglalás

Hova utazna?