Bono Utazási Központ
1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.
Telefon: 235 80 10
Fax: 235 80 11
Internet: www.bonoutazas.hu
E-mail: info@bonoutazas.hu
1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49., tel: +36 1 / 235 80 10 | Bővebben »

Üdvözöljük honlapunkon

A BONO Utazási Központ kiterjedt külföldi kapcsolatai révén jó minőségben, kedvező áron, az Ön által kívánt keretek között szervezi meg egyéni, csoportos vagy céges útjait. Legyen szó ismert vagy ismeretlen helyekről, rövidebb vagy hosszabb programokról, egyszerű szállásfoglalásról vagy komplex csomagtúráról, minden esetben arra törekszünk, hogy Ön maximálisan elégedett legyen útjával.

Ha olyan helyre szeretne utazni, ahová nem lát honlapunkon ajánlatot, keressen minket, szívesen segítünk Önnek! Hiszen ne felejtse: utazni jó!

Bono Utazási Központ. Minden közel van.

 

Kiemelt ajánlataink

Az "Örök tavasz szigetét" Lisszabontól 1000 km-re délnyugatra, Marokkótól 400 km-re nyugatra találjuk. Csoportos utazásunk során megismerkedünk a fővárossal, bejárjuk a sziget páratlan természeti és kulturális látnivalóit, túrázunk a híres levadák mentén, lecsúszunk Monte hegyéről a híres fonott szánkón, folklórestünkön szórakoztat majd a hagyományos tánc, miközben megízleljük a világhírű madeirai bort és espetadát is.

2016. július 19-26.


Ár: 159 000 Ft

Burjánzó zöld fűtenger, zsúpfedeles házak, ősi templomok, romantikus várromok, vad tengerpartok, mesébe illő tájak, hangulatos pubok, fülbemászó zene, nyitott és vendégszerető emberek. Kevés olyan ország van a Föld hátán, amely egyszerre kínálja mindezt a gazdagságot - Írország egyike ezeknek.

2016. augusztus 14-21.


Ár: 299 000 Ft

Utazzon Máltára kedvező áron!

A Földközi-tenger közepén, Szicília és Afrika között fekvő Málta kis mérete ellenére változatos élményt nyújt az utazóknak. Piramisoknál is régebbi templomromok, középkori paloták, szűk utcák és hatalmas katedrálisok őrzik a három lakott szigetből álló ország (Málta, a kisebb Gozo és a még kisebb Comino) gazdag múltjának emlékeit.

Ajánlataink: malta.utazas.hu


A Balti-tengeren már a középkorban is élénk kereskedelem folyt, és a mai napig a világ legsűrűbb hajóforgalommal rendelkező tengere. A vizek birtoklása évszázados háborúkba sodorta a partján élő népeket, akik között ma már persze béke van, és az egykori gazdagságról tanúskodó kisebb és nagyobb városok évről évre mind több utazót vonzanak. Látogasson el velünk Stockholmba és Helsinkibe! Fedezze fel velünk a hajdan a cári uralom központjának is otthont adó Szentpétervárt! Barangoljon velünk Koppenhága és Tallinn utcáin, és keresse fel velünk az egyik legősibb német Hansa várost, Rostockot! A baltikumi gyöngyszemeket érintő, 9 éjszakás hajóút során bőven van lehetőségünk felfedezni a térség gazdag kulturális örökségét és kihasználni a Norwegian Star 4*-os szolgáltatásait.

2016. július 3-13.

Garantált indulás!

Utolsó kabin!


Ár: 399 000 Ft

Egészen fantasztikus látvány, amikor Kanada szimbóluma, a vörös juharfák levelei szeptember végén a vörös és a sárga árnyalataiba öltöznek - a helyiek szerint is ekkor a legszebb a természet. Tartson velünk, és fedezzük fel együtt ezt a csodát! Persze nem hagyjuk ki Toronto nyüzsgését, Ottawa eleganciáját, Montréal modern multikulturalizmusát és Québec bájos utcáit sem, sőt az érdeklődők megismerkedhetnek a lenyűgöző Niagara-vízeséssel és a Szent Lőrinc-folyó torkolatának lakóival, a belugákkal is.

2016. szeptember 29. - október 6.


Ár: 369 000 Ft

India vallások, kultúrák, illatok, színek kavalkádja, ahol naponta váratlan, elképesztő és káprázatos dolgokba botlunk.
Nepál évszázadok óta vonzza az utazókat. 8000 méter feletti hegycsúcsok, évszázados paloták, templomok, nagy múltú völgyek váltják egymást.

2016. október 15-24.


Ár: 359 000 Ft

Az afrikai kontinens páratlanul gazdag történelmi kincseit rejtő Etiópiába látogatunk utazásunk során. Az ország a meglepetések és végletek világa: kietlen vad tájak, nyüzsgő városok; égbetörő hegycsúcsok és a világhíres Danakil-mélyföld, őskeresztény kolostorok és nomád törzsek.
Titokzatos, felfedezésre érdemes, csodálatos világ!
Az egy hét alatt megismerkedhetünk a 4,4 millió évvel ezelőtt élt Lucyvel, középkori kolostorokat, kéziratokat, sziklába vájt templomokat csodálhatunk - s mindezt lélegzetelállító természeti környezetben.

2016. október 23-31.


Ár: 499 000 Ft

Kína a világ legősibb civilizációjának ad otthont - itt már az ókorban is ismerték az iránytűt, a papírt, a puskaport, a porcelánt és a selymet. Az óriási ország változatos tájakkal és történelmi jelentőségű látnivalókkal csábítja az utazót - a gazdag kínálatból most az ország keleti megapoliszait mutatjuk be, ahol a múlt és a jövő összekapcsolódik.

Időpont: 2016. október 23-31.


Ár: 299 000 Ft

Az őszi szüneti csoportos utazásunk az Egyesült Államok nyugati partjának legszebb részeire kalauzol el minket. Los Angeles, Las Vegas és San Francisco a hollywoodi filmekből jól ismert látnivalói mellett eljutunk négy nemzeti parkba (Grand Canyon, Zion, Halál-völgye és Yosemite) is, melyeket a legérdekesebb nemzeti parkok között tartanak számon. Legyen Ön is részese ennek az életre szóló élménynek!

2016. október 23. - november 3.


Ár: 649 000 Ft

Tartalmas és látnivalókban gazdag utazásra invitáljuk az Arab-félszigeten található Egyesült Arab Emirátusokba. Utazásunk során többek között ízelítőt kapunk a hét emírség múltjából és jelenéből, felkeressük Dubaj nevezetességeit, kinézünk a Világ legmagasabb épületének 124. emeletéről, megcsodáljuk a legnagyobb szökőkutat, kőhegyeken át oázisokat érintve elutazunk a félsziget keleti részén található Fujairah Emirségbe, megnézzük az Emirátusok legöregebb ismert mecsetét és kívülről-belülről megcsodáljuk a szigetekre épült Abu Dhabiban található impozáns Nagy Mecsetet. Dubaj grandiózus építészeti újításaival, jól kiépített szállodáival, óriási bevásárlóközpontjaival, a napsütéses napok magas számával és kellemes tengerpartjaival méltán érdemelte ki a népszerűséget az utazók körében.

2016. október 25-november1.


Ár: 229 000 Ft

A dél-francia Provence minden utazó álma, aki pedig oda eljutott, a legszebb emlékeket őrzi erről a vidékről. Honnan ez a népszerűség? Vajon az Alpoktól a Földközi-tengerig húzódó, festőket és írókat is megihlető vadregényes tájak miatt? Vagy a jellegzetes illatok, a zamatos borok, a római és középkori emlékekkel büszkélkedő városok vagy talán a vendégszerető lakosok tették kedveltté? Utunk során személyes tapasztalatok alapján hozhatunk döntést: felkeressük Aix-en-Provence és Avignon látnivalóit, kirándulást teszünk az ókori emlékeket őrző Nimes-be, Arles-ba és a Pont du Gard-hoz, barangolunk a romantikus Gordes utcáin, Grasse-ban pedig a helyi parfümök illatával gazdagodhatunk.

2016. október 28-31.


Ár: 129 000 Ft

A Szentföldet mindenkinek látnia kell korra, felekezetre való tekintet nélkül. Izrael látnivalói semmi mással nem hasonlíthatók össze, megelevenedik a történelem az ősi utcákban, épületekben, tájakban.

2016. október 28.-november 1.


Ár: 149 000 Ft

Afrikai felfedezőtúránkon a nyolcadik kontinensként emlegetett Madagaszkárra látogatunk. A különleges szigetország állat és növényfajainak majd 100%-a kizárólag itt található, endemikus faj. A túránk során bejárt déli területen nap mint nap új tájkép tárul a szemünk elé, teaültetvények, sűrű trópusi erdő, óriás baobab fákkal tarkított fennsíkok és csodás, fehér homokos tengerpart vár ránk.
Fedezze fel velünk ezt az elvarázsolt világot!

2016. november 28. - december 11.


Ár: 499 000 Ft