Bono Utazási Központ
1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.
Telefon: 235 80 10
Fax: 235 80 11
Internet: www.bonoutazas.hu
E-mail: info@bonoutazas.hu
1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49., tel: +36 1 / 235 80 10 | Bővebben »

Üdvözöljük honlapunkon

A BONO Utazási Központ kiterjedt külföldi kapcsolatai révén jó minőségben, kedvező áron, az Ön által kívánt keretek között szervezi meg egyéni, csoportos vagy céges útjait. Legyen szó ismert vagy ismeretlen helyekről, rövidebb vagy hosszabb programokról, egyszerű szállásfoglalásról vagy komplex csomagtúráról, minden esetben arra törekszünk, hogy Ön maximálisan elégedett legyen útjával.

Utazni jó. Szeretnénk külön is a figyelmébe ajánlani a szubtrópusi Azori-szigeteket, Real- és Barcelona meccslátogatásainkat, a kedvező áron is igen színvonalas olaszországi programjainkat, francia repülj és vezess programjainkat, kiváló ár-érték arányú hajóútjainkat, Hong Kong-Makaó-Malájzia-Szingapúr körutazásainkat, gazdag kínálatunkat az Egyesült Államokba (New York, Florida, Kalifornia, Hawaii), különleges afrikai kínálatunkat (Etiópia, Uganda) és egzotikus nyaralásainkat (Tahiti, Bora Bora, Maldív, Mauritius, Seychelles). Ha pedig olyan helyre szeretne utazni, ahová nem lát honlapunkon ajánlatot, keressen minket, szívesen segítünk Önnek! Hiszen ne felejtse: utazni jó!

Bono Utazási Központ. Minden közel van.

Utazásaink Skandináviába és Észak-Európába
(Dánia, Észtország, Feröer-szigetek, Finnország, Grönland,
Izland, Lettország, Litvánia, Norvégia, Svédország, Oroszország):
http://www.skandinavia.hu/

Kiemelt ajánlataink

Ázsia legjavával ismerkedhetünk meg ezen a szilveszteri csoportos körutazáson magyar idegenvezetővel. A modern Kuala Lumpur, a történelmi Melaka, a trópusi városállam Szingapúr, az érintetlen esőerdőivel, orángután rezervátumaival és dajak falvaival lenyűgöző Borneó vagy a különlegesen hangulatos sziget, Penang mind-mind kihagyhatatlan élmény. Mindkét ország változatos tájaival, barátságos lakóival, színvonalas szolgáltatásaival ideális úticél. Mindenütt trópusi növényzetben gyönyörködhetünk, élvezhetjük a gyönyörű strandokat - életre szóló élményben lesz részünk!

2014. december 28-január 9.


Ár: 459 000 Ft

A portugál főváros hét dombra épült, akárcsak Róma. Fekvése lenyűgöző, a Tejo torkolata és a gigantikus hidak látképe a Szent György-várból sokakat megigézett már. Meredek utcákon, csempézett falú házak között járnak a város jelképei, az apró villamosok. Az út során bejárjuk Lisszabon leghíresebb látnivalóit, kirándulásaink során pedig lehetőség nyílik a környék (Sintra, Óbidos, Évora) felfedezésére is.

2014. október 22-27.

Betelt! Várólista elérhető.


Ár: 119 000 Ft

Ismerje meg velünk a Côte d'Azur, az Azúrpart szépségeit! Csodálatos tájak, szubtrópusi növényzet, kiemelkedő jelentőségű városok - Nizza, Èze, Monaco, Antibes, Cannes felfedezése mind Önre vár.

2014. október 23-26.

Utolsó szabad helyek!


Ár: 139 000 Ft

Csoportos utunk során Skócia legszebb városaival és tájaival ismerkedhetünk meg. A túránkat a fővárosában, Edinburgh-ban kezdjük, ahol sétálunk az UNESCO Világörökségeként számon tartott óvárosban és megnézzük a híres várat, melynek falai között őrzik a skót koronaékszereket. Ezután északra utazunk és meglátogatjuk Skócia két legszebb kastélyát: Scone Palace-t és a Blair kastélyt. Következő állomásunk a Skót Felföld fővárosa, Inverness, az Északi-tenger kapuja. Ezután a Loch Ness partján a romantikus Urquhart várrom mellől figyelhetjük, hogy előbújik-e a szörny, majd következő állomásunk Fort William városka, ahol meglátogatjuk a több száz éves Ben Nevis whiskeylepárlót és természetesen megkóstoljuk Skócia leghíresebb italát. Utunkat Skócia legnagyobb városában, Glasgow-ban zárjuk.

2014. október 23-26.

Garantált indulás!


Ár: 149 000 Ft

Tartalmas és látnivalókban gazdag utazásra invitáljuk Utasainkat az Arab-félszigeten található Egyesült Arab Emirátusokba. Utazásunk során többek között ízelítőt kapunk a hét emírség múltjából és jelenéből, felkeressük Dubaj nevezetességeit, kinézünk a Világ legmagasabb épületének 124. emeletéről, megcsodáljuk a legnagyobb szökőkutat, kőhegyeken át oázisokat érintve elutazunk a félsziget keleti részén található Fujairah Emirségbe, betekintünk az Emirátusok legöregebb ismert mecsetébe és kívülről-belülről megcsodáljuk a szigetekre épült Abu Dhabiban található impozáns Nagy Mecsetet. Dubai grandiózus építészeti újításaival, jól kiépített szállodáival, óriási bevásárlóközpontjaival, a napsütéses napok magas számával és kellemes tengerpartjaival méltán érdemelte ki a népszerűséget az utazók körében.

2014. október 24-31.

Utolsó szabad helyek!


Ár: 169 000 Ft

Immár nyolcadik éve, hogy az amerikai futball jeles képviselői átkelnek az Atlanti-óceánon és egy őszi hétvégére Londonba költöznek. 2014-ben a leginkább várt mérkőzés a Dallas Cowboys és a tavalyi visszatérő Jacksonville Jaguars összecsapása a Wembley-ben, garantáltan telt ház előtt. Az angol főváros a meccs napján NFL-lázban ég; több helyszínen élménydús rendezvényekkel várják a szurkolókat. A tojáslabdás futball szerelmeseinek kötelező darab.

2014. november 8-10.

Garantált indulás!


Ár: 139 000 Ft

Vietnám Ázsia egyik leggyorsabban fejlődő, természeti és emberi látnivalókban legváltozatosabb országa. Magas hegyek, trópusi tengerparton, vonzó öblök, történelmi városok egyaránt megtalálhatóak, és ne feledkezzünk meg a vietnámi konyha nyújtotta gasztronómiai örömökről sem. Phnom Penhben, Kambodzsa fővárosában az ország múltjáról és jelenéről egyaránt jó áttekintést kaphatunk. Kambodzsa legismertebb látnivalója Angkor, a 9. és 13. század között épített város, amely korának legjelentősebbjei közé tartozott. A dzsungel által körülvett műemlékegyüttes az UNESCO Világörökség része, kiemelkedő látnivaló. Csoportos utunkat úgy terveztük, hogy sokat lássunk, ugyanakkor az út tempója kellemes legyen.

2014. november 14-24.


Ár: 495 000 Ft

A "télből a nyárba" utazások egyik igen kedvelt formája a tengeri hajóút. Több országot és szigetet ismerhetünk meg ezalatt, fáradtság nélkül. Csak a szálláshely állandó: Carnival Splendor egy több tízezer tonnás mozgó város, kényelmes hotelszobákkal, színvonalas éttermekkel és változatos esti programokkal. Aki egyszer kipróbálja, újra visszavágyik!

2014. december 6-16.


Ár: 349 000 Ft

A dél-indiai Kerala az ország egyik legszebb része, zöldellő dombokkal, pálmafákkal, nyugodt csatornákkal, gyönyörű tengerparttal. Kerala egyúttal India legfejlettebb állama, ahol az írni-olvasni tudók aránya a legmagasabb (95%), a várható élettartam pedig a legmagasabb (77 év). Az út elején és végén, Kerala előtt és után felfedezzük Bombayt is, India talán legmozgalmasabb városát. Utunkat úgy állítottuk össze, hogy azoknak is érdekes legyen, akik visszatérnek Indiába, és azoknak is, akik először járnak a kontinensnyi országban. A program során sokat látunk, de pihenésre is kényelmesen jut idő, a dombok között, a csatornákon és a tengerparton egyaránt.

2014. december 27-2015. január 6.


Ár: 399 000 Ft

Foglalás

Hova utazna?