Bono Utazási Központ
1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.
Telefon: 235 80 10
Fax: 235 80 11
Internet: www.bonoutazas.hu
E-mail: info@bonoutazas.hu
1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49., tel: +36 1 / 235 80 10 | Bővebben »

Üdvözöljük honlapunkon

A BONO Utazási Központ kiterjedt külföldi kapcsolatai révén jó minőségben, kedvező áron, az Ön által kívánt keretek között szervezi meg egyéni, csoportos vagy céges útjait. Legyen szó ismert vagy ismeretlen helyekről, rövidebb vagy hosszabb programokról, egyszerű szállásfoglalásról vagy komplex csomagtúráról, minden esetben arra törekszünk, hogy Ön maximálisan elégedett legyen útjával.

Ha olyan helyre szeretne utazni, ahová nem lát honlapunkon ajánlatot, keressen minket, szívesen segítünk Önnek! Hiszen ne felejtse: utazni jó!

Bono Utazási Központ. Minden közel van.

 

Kiemelt ajánlataink

.A két gigász csatája felejthetetlen estét ígér a futball semleges szerelmeseinek is. Szóval a két legjobb német csapat egymás elleni évadnyitó küzdelme a világ legnagyobb szurkolótábora előtt, egy kellemes nyári hétvégén, hideg sörrel a kézben, kell ennél több? Ha helyesen válaszolta meg a fenti kérdést várjuk jelentkezését.


Ár: 139 000 Ft

Utazzon Máltára kedvező áron!

A Földközi-tenger közepén, Szicília és Afrika között fekvő Málta kis mérete ellenére változatos élményt nyújt az utazóknak. Piramisoknál is régebbi templomromok, középkori paloták, szűk utcák és hatalmas katedrálisok őrzik a három lakott szigetből álló ország (Málta, a kisebb Gozo és a még kisebb Comino) gazdag múltjának emlékeit.

Ajánlataink: malta.utazas.hu


Egészen fantasztikus látvány, amikor Kanada szimbóluma, a vörös juharfák levelei szeptember végén a vörös és a sárga árnyalataiba öltöznek - a helyiek szerint is ekkor a legszebb a természet. Tartson velünk, és fedezzük fel együtt ezt a csodát! Persze nem hagyjuk ki Toronto nyüzsgését, Ottawa eleganciáját, Montréal modern multikulturalizmusát és Québec bájos utcáit sem, sőt az érdeklődők megismerkedhetnek a lenyűgöző Niagara-vízeséssel és a Szent Lőrinc-folyó torkolatának lakóival, a belugákkal is.

2016. szeptember 29.-október 6.


Ár: 369 000 Ft

India vallások, kultúrák, illatok, színek kavalkádja, ahol naponta váratlan, elképesztő és káprázatos dolgokba botlunk.
Nepál évszázadok óta vonzza az utazókat. 8000 méter feletti hegycsúcsok, évszázados paloták, templomok, nagy múltú völgyek váltják egymást.

2016. október 15-24.


Ár: 359 000 Ft

Elzász Franciaország legkisebb régiója, mérete ellenére azonban gazdag hagyományokkal és gasztronómiával büszkélkedik. A dombok és hegyoldalak között termékeny szőlőbirtokok húzódnak, a hangulatos falvak és városok macskaköves utcáin takaros, favázas épületek sorakoznak. Az egész vidék képeslapra kívánkozik.
Tartson velünk és fedezzük fel együtt Strasbourg és Colmar hívogató óvárosait, az elzászi borút szőlőbirtokait és a híres münsteri sajt készítésének fortélyait. Utunk során elidőzünk Haut-Koenigsburg váránál, sétálhatunk Kaysersberg romantikus utcáin is, a vacsorák alkalmával pedig a helyi ízekben tobzódhatunk.

2016. október 21-24.


Ár: 129 000 Ft

Az afrikai kontinens páratlanul gazdag történelmi kincseit rejtő Etiópiába látogatunk utazásunk során. Az ország a meglepetések és végletek világa: kietlen vad tájak, nyüzsgő városok; égbetörő hegycsúcsok és a világhíres Danakil-mélyföld, őskeresztény kolostorok és nomád törzsek.
Titokzatos, felfedezésre érdemes, csodálatos világ!
Az egy hét alatt megismerkedhetünk a 4,4 millió évvel ezelőtt élt Lucyvel, középkori kolostorokat, kéziratokat, sziklába vájt templomokat csodálhatunk - s mindezt lélegzetelállító természeti környezetben.

2016. október 23-31.


Ár: 499 000 Ft

Kína a világ legősibb civilizációjának ad otthont - itt már az ókorban is ismerték az iránytűt, a papírt, a puskaport, a porcelánt és a selymet. Az óriási ország változatos tájakkal és történelmi jelentőségű látnivalókkal csábítja az utazót - a gazdag kínálatból most az ország keleti megapoliszait mutatjuk be, ahol a múlt és a jövő összekapcsolódik.

2016. október 23-31.


Ár: 299 000 Ft

Az őszi szüneti csoportos utazásunk az Egyesült Államok nyugati partjának legszebb részeire kalauzol el minket. Los Angeles, Las Vegas és San Francisco a hollywoodi filmekből jól ismert látnivalói mellett eljutunk négy nemzeti parkba (Grand Canyon, Zion, Halál-völgye és Yosemite) is, melyeket a legérdekesebb nemzeti parkok között tartanak számon. Legyen Ön is részese ennek az életre szóló élménynek!

2016. október 23.-november 3.


Ár: 649 000 Ft

Az "Örök tavasz szigetét" Lisszabontól 1000 km-re délnyugatra, Marokkótól 400 km-re nyugatra találjuk. Csoportos utazásunk során megismerkedünk a fővárossal, bejárjuk a sziget páratlan természeti és kulturális látnivalóit, túrázunk a híres levadák mentén, lecsúszunk Monte hegyéről a híres fonott szánkón, folklórestünkön szórakoztat majd a hagyományos tánc, miközben megízleljük a világhírű madeirai bort és espetadát is.

2016. október 25.-november 1.


Ár: 159 000 Ft

Tartalmas és látnivalókban gazdag utazásra invitáljuk az Arab-félszigeten található Egyesült Arab Emirátusokba. Utazásunk során többek között ízelítőt kapunk a hét emírség múltjából és jelenéből, felkeressük Dubaj nevezetességeit, kinézünk a Világ legmagasabb épületének 124. emeletéről, megcsodáljuk a legnagyobb szökőkutat, kőhegyeken át oázisokat érintve elutazunk a félsziget keleti részén található Fujairah Emirségbe, megnézzük az Emirátusok legöregebb ismert mecsetét és kívülről-belülről megcsodáljuk a szigetekre épült Abu Dhabiban található impozáns Nagy Mecsetet. Dubaj grandiózus építészeti újításaival, jól kiépített szállodáival, óriási bevásárlóközpontjaival, a napsütéses napok magas számával és kellemes tengerpartjaival méltán érdemelte ki a népszerűséget az utazók körében.

2016. október 25.-november 1.


Ár: 229 000 Ft

Csoportos utazásunk során Andalúzia legszebb látnivalóival ismerkedhetünk meg. Megnézzük az UNESCO által védett értékeket: az Alhambra palotaegyüttest Granadában és Córdoba gyönyörű óvárosát a Nagymecsettel. Ellátogatunk Gibraltárra, sétálhatunk Nyugat-Európa legdélibb homokdűnés óceánpartján és barangolhatunk az andalúz fehér falvak hangulatos, szűk utcáin. Kulturális felfedezésünket bor- és tapaskóstolóval, paella főzéssel és helyi különlegességek megízlelésével fűszerezzük. Az ideális időjárásnak köszönhetően a tengerparton még strandolhatunk és napfürdőzhetünk is.

2016. október 25.-november 2.


Ár: 169 000 Ft

A kicsi, de annál izgalmasabb Málta híres kellemes éghajlatáról: a tenger és a levegő hőmérséklete még október végén is 20 fok feletti. Ezen a csoportos utazásunkon hat napig pihenhetünk a napsütötte máltai tengerparton, de az érdeklődők magyar idegenvezetésű fakultatív kirándulások keretében mélyebben is megismerkedhetnek Málta különleges kulturális és természeti látnivalóival.

2016. október 27.-november 1.
79 900 Ft-tól


A dél-francia Provence minden utazó álma, aki pedig oda eljutott, a legszebb emlékeket őrzi erről a vidékről. Honnan ez a népszerűség? Vajon az Alpoktól a Földközi-tengerig húzódó, festőket és írókat is megihlető vadregényes tájak miatt? Vagy a jellegzetes illatok, a zamatos borok, a római és középkori emlékekkel büszkélkedő városok vagy talán a vendégszerető lakosok tették kedveltté? Utunk során személyes tapasztalatok alapján hozhatunk döntést: felkeressük Aix-en-Provence és Avignon látnivalóit, kirándulást teszünk az ókori emlékeket őrző Nimes-be és a Pont du Gard-hoz, barangolunk a romantikus Les Baux-de-Provence utcáin, Grasse-ban pedig a helyi parfümök illatával gazdagodhatunk.

2016. október 28-31.


Ár: 129 000 Ft

A Szentföldet mindenkinek látnia kell korra, felekezetre való tekintet nélkül. Izrael látnivalói semmi mással nem hasonlíthatók össze, megelevenedik a történelem az ősi utcákban, épületekben, tájakban.

2016. október 28.-november 1.


Ár: 149 000 Ft

Csoportos utazásunkon Nápoly látnivalói után a Vezúvot hódítjuk meg majd felkeressük a hírneves Pompejit, amit éppen a szomszédos vulkán konzervált az utókornak. A következő nap pedig az Amalfi-vidék több mint bájos kisvárosaival ismerkedhetünk: Amalfival, Positanóval és Ravellóval.
Az olasz csizma déli részén ősszel még több mint kellemes időjárásra számíthatunk, ráadásul a hosszú hétvége miatt a szabadnapjainkat sem kell elhasználnunk. Szóval ha megkóstolna egy pizzát ott, ahol az elsőt dagasztották anno, ne habozzon, Nápoly és vidéke várja Önt!

2016. október 29. - november 1.


Ár: 139 000 Ft

Toszkánára gondolva olajligetek, gabonamezők és ikonikus ciprusfák jelennek meg lelki szemeink előtt. A reneszánsz szülőhazájaként is emlegetett térség műemlékei mellett végtelen szőlőföldjei, világhíres borospincéi, sajt- és olívaolaj készítő műhelyei tartalmas programokat tartogatnak az utazók számára.

Az itt élő emberek nagy hangsúlyt fordítanak az étkezésre. Az alapanyagok egyszerűek, ugyanakkor minőségiek. Az egykor háztájinak nevezett termékeket példásan alakították át a minőséget garantáló sajátcímkés kézműves termékekké. Utazásunk során lesz alkalmunk bort, juhsajtot, balzsamecetet, olívaolajat kóstolni, szarvasgombát keresni és elkészíteni egy minőségre igényes gazdálkodásban.
A természeti szépségek és a gasztronómia iránt érdeklődők számára ajánljuk ezt a tartalmas őszi utazást.

2016. november 9-13.


Ár: 169 000 Ft

Isten hozta Indokínában! Izgalmas és felejthetetlen utazásra invitáljuk Délkelet-Ázsia szívébe.
Vietnam természeti szépségei utánozhatatlanok, elég csak a Halong-öböl különös mészkőalakzataira gondolni. A városok közül egzotikus Hanoi, bűbájos Hoi An és a vibráló Saigon (Ho Chi Minh) mutatkozik be, majd a Mekong-delta vidékén folytatódik a kalandozás.
Utazásunk fénypontja a dzsungel fogságából kiszabadított lenyűgöző Angkor, az egykori Khmer Királyság fővárosa.

2016. november 25.-december 6.


Ár: 499 000 Ft

Afrikai felfedezőtúránkon a nyolcadik kontinensként emlegetett Madagaszkárra látogatunk. A különleges szigetország állat és növényfajainak majd 100%-a kizárólag itt található, endemikus faj. A túránk során bejárt déli területen nap mint nap új tájkép tárul a szemünk elé, teaültetvények, sűrű trópusi erdő, óriás baobab fákkal tarkított fennsíkok és csodás, fehér homokos tengerpart vár ránk.
Fedezze fel velünk ezt az elvarázsolt világot!

2016. november 28.-december 11.


Ár: 499 000 Ft

Ismerje meg velünk Srí Lankát, az Indiától délre fekvő, könnycsepp formájú "fényességes szigetet"! Utunk során felfedezzük az egykori Ceylon világörökségi természeti és kulturális helyszíneit, illetve vallási hagyományait. A trópusi tájban ősi romvárosok, különleges templomok, szépen művelt tea- és fűszerültetvények, hangulatos városok bújnak meg, utunk végén pedig alkalom nyílik néhány nap pihenésre a pálmafákkal szegélyezett, homokos tengerparton.

2016. december 26.-2017. január 4.


Ár: 449 000 Ft

Augusztusban a világ figyelme Rio de Janeiro felé fordul, amely a dél-amerikai városok közül elsőként rendezhet Olimpiai Játékokat. Az olimpia után azonban nem áll meg az élet, hiszen Rio örökké mozgásban lévő, folyamatosan fejlődő nagyváros, amely lakói életszeretetéről és híres strandjairól vált leginkább ismertté. Tartson velünk, töltsünk el néhány nyári napot a Copacabana strandján, vegyünk részt a fergeteges szilveszteri mulatságokban és fedezzük fel az igazi brazil életérzést!

2016. december 27.-2017. január 4.


Ár: 329 000 Ft

Ázsia legjavával ismerkedhetünk meg ezen a szilveszteri csoportos körutazáson magyar idegenvezetővel. A modern Kuala Lumpur, a történelmi Melaka, a trópusi városállam Szingapúr, az érintetlen esőerdőivel, orángután rezervátumaival és dajak falvaival lenyűgöző Borneó vagy a különlegesen hangulatos sziget, Penang mind-mind kihagyhatatlan élmény. Mindkét ország változatos tájaival, barátságos lakóival, színvonalas szolgáltatásaival ideális úticél. Mindenütt trópusi növényzetben gyönyörködhetünk, élvezhetjük a gyönyörű strandokat - életre szóló élményben lesz részünk!

2016. december 27.-2017. január 8.


Ár: 499 000 Ft

A "télből a nyárba" utazások egyik igen kedvelt formája a tengeri hajóút. Több országot és szigetet ismerhetünk meg ezalatt, fáradtság nélkül. Csak a szálláshely állandó: Carnival Splendor egy száztízezer tonnás mozgó város, kényelmes hotelszobákkal, színvonalas éttermekkel és változatos esti programokkal. Aki egyszer kipróbálja, újra visszavágyik!

2017. január 14-23.


Ár: 359 000 Ft

A Dél-Afrikai Köztársaság legfontosabb látnivalóit ismerhetjük meg utunk során. A világ legszebb zöld kanyonja, a Krüger Nemzeti Park végtelenül gazdag vadállománya, a törzsi kultúrák sokszínűsége, Fokföld sokarcú természeti látnivalói, Fokváros nyüzsgő kikötői élete és fantasztikus múzeumai, valamint a kiemelkedően jó minőségű dél-afrikai borok és ételek mind hozzájárulnak a felejthetetlen élményhez.

2017. január 14-26.


Ár: 599 000 Ft