Bono Utazási Központ
1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.
Telefon: 235 80 10
Fax: 235 80 11
Internet: www.bonoutazas.hu
E-mail: info@bonoutazas.hu
1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49., tel: +36 1 / 235 80 10 | Bővebben »

Üdvözöljük honlapunkon

A BONO Utazási Központ kiterjedt külföldi kapcsolatai révén jó minőségben, kedvező áron, az Ön által kívánt keretek között szervezi meg egyéni, csoportos vagy céges útjait. Legyen szó ismert vagy ismeretlen helyekről, rövidebb vagy hosszabb programokról, egyszerű szállásfoglalásról vagy komplex csomagtúráról, minden esetben arra törekszünk, hogy Ön maximálisan elégedett legyen útjával.

Utazni jó. Szeretnénk külön is a figyelmébe ajánlani a szubtrópusi Azori-szigeteket, Real- és Barcelona meccslátogatásainkat, a kedvező áron is igen színvonalas olaszországi programjainkat, francia repülj és vezess programjainkat, kiváló ár-érték arányú hajóútjainkat, Hong Kong-Makaó-Malájzia-Szingapúr körutazásainkat, gazdag kínálatunkat az Egyesült Államokba (New York, Florida, Kalifornia, Hawaii), különleges afrikai kínálatunkat (Etiópia, Uganda) és egzotikus nyaralásainkat (Tahiti, Bora Bora, Maldív, Mauritius, Seychelles). Ha pedig olyan helyre szeretne utazni, ahová nem lát honlapunkon ajánlatot, keressen minket, szívesen segítünk Önnek! Hiszen ne felejtse: utazni jó!

Bono Utazási Központ. Minden közel van.

Utazásaink Skandináviába és Észak-Európába
(Dánia, Észtország, Feröer-szigetek, Finnország, Grönland,
Izland, Lettország, Litvánia, Norvégia, Svédország, Oroszország):
http://www.skandinavia.hu/

Kiemelt ajánlataink

Immár nyolcadik éve, hogy az amerikai futball jeles képviselői átkelnek az Atlanti-óceánon és egy őszi hétvégére Londonba költöznek. 2014-ben a leginkább várt mérkőzés a Dallas Cowboys és a tavalyi visszatérő Jacksonville Jaguars összecsapása a Wembley-ben, garantáltan telt ház előtt. Az angol főváros a meccs napján NFL-lázban ég; több helyszínen élménydús rendezvényekkel várják a szurkolókat. A tojáslabdás futball szerelmeseinek kötelező darab.

2014. november 8-10.

Garantált indulás!


Ár: 139 000 Ft

Töltse a szilvesztert a csodálatos szépségű Floridában! Miami változatos látnivalóival, a közeli Everglades Nemzeti Park érintetlen tájaival és közeli strandjaival, Orlando élményt nyújtó témaparkjaival tökéletes egy év végi kikapcsolódáshoz - mindezt minden eddiginél kedvezőbb áron!

2014. december 29-2015. január 6.


Ár: 359 000 Ft

A dél-indiai Kerala az ország egyik legszebb része, zöldellő dombokkal, pálmafákkal, nyugodt csatornákkal, gyönyörű tengerparttal. Kerala egyúttal India legfejlettebb állama, ahol az írni-olvasni tudók aránya a legmagasabb (95%), a várható élettartam pedig a legmagasabb (77 év). Az út elején és végén, Kerala előtt és után felfedezzük Bombayt is, India talán legmozgalmasabb városát. Utunkat úgy állítottuk össze, hogy azoknak is érdekes legyen, akik visszatérnek Indiába, és azoknak is, akik először járnak a kontinensnyi országban. A program során sokat látunk, de pihenésre is kényelmesen jut idő, a dombok között, a csatornákon és a tengerparton egyaránt.

2014. december 27-2015. január 6.


Ár: 399 000 Ft

Ázsia legjavával ismerkedhetünk meg ezen a szilveszteri csoportos körutazáson magyar idegenvezetővel. A modern Kuala Lumpur, a történelmi Melaka, a trópusi városállam Szingapúr, az érintetlen esőerdőivel, orángután rezervátumaival és dajak falvaival lenyűgöző Borneó vagy a különlegesen hangulatos sziget, Penang mind-mind kihagyhatatlan élmény. Mindkét ország változatos tájaival, barátságos lakóival, színvonalas szolgáltatásaival ideális úticél. Mindenütt trópusi növényzetben gyönyörködhetünk, élvezhetjük a gyönyörű strandokat - életre szóló élményben lesz részünk!

2014. december 28-január 9.


Ár: 459 000 Ft

Ázsia legjavával ismerkedhetünk meg ezen a körutazáson. A történelmi Melaka, a trópusi városállam Szingapúr, az érintetlen esőerdőivel lenyűgöző Borneó, a modern Kuala Lumpur, a legendás Hongkong, a kaszinóiról ismert Makaó mind-mind kihagyhatatlan élmény. Megyünk orángután-lesre és egy hagyományos hosszúházba, felmegyünk a KL-toronyba, felfedezzük Hong Kong és Makaó nyüzsgését, mindenütt trópusi növényzetben gyönyörködhetünk, élvezzük a gyönyörű strandokat - életre szóló élményben lesz részünk!

2015. február 22-március 8.


Ár: 495 000 Ft

A "télből a nyárba" utazások egyik igen kedvelt formája a tengeri hajóút. Több országot és szigetet ismerhetünk meg ezalatt, fáradtság nélkül. Csak a szálláshely állandó: Carnival Splendor egy száztízezer tonnás mozgó város, kényelmes hotelszobákkal, színvonalas éttermekkel és változatos esti programokkal. Aki egyszer kipróbálja, újra visszavágyik!

2015. február 14-24.


Ár: 379 000 Ft

Moszkva a Kreml körül alakult ki már a 12. században, majd a történelem folyamán volt a Moszkvai Nagyhercegség, a Cári Birodalom, a Szovjetunió és Oroszország fővárosa. Az elmúlt évtizedekben sokat fejlődő nagyváros és környéke rengeteg látnivalót kínál, melyekhez ma már színvonalas szolgáltatásokat vehetünk igénybe. Csoportos utazásunk révén minden eddiginél kedvezőbb áron fedezhetjük fel a legnagyobb orosz város értékeit.

2015. április 30-május 3.


Ár: 99 000 Ft

Normandia, melynek vidékén először a viking harcosok telepedtek le, virágzó városokkal, mozgalmas történelemmel, dús, idilli földekkel, változatos partvidékkel és nagyszerű műemlékekkel dicsekedhet. Utunk során felkeressük Lille és Caen nyüzsgő városait, Honfleur bájos kikötőjét, a képeslapokról ismert Etretat sziklás partvidékét, valamint lehetőség nyílik megismerni a partraszállás történelmét és Mont-Saint-Michel titkait.

2015. május 23-26.


Ár: 139 000 Ft

Korunk labdarúgásának meghatározó csapata a Lionel Messi dirigálta FC Barcelona. A minden csapat ellen esélyes Barcától a győzelem mindig elvárás, ráadásul szemet gyönyörködtető játékkal. Magyar idegenvezetős, csoportos utazásunkon személyesen ellenőrizheti, hogy mire mennek Messiék az Európa Liga győztes Sevilla ellen a pazar Nou Campban, és nem mellékesen belekóstolhat a katalán főváros vibráló, semmivel nem összetéveszthető forgatagába.

2014. november 21-24.

Betelt!


Ár: 129 000 Ft

Ha parázs futballhangulatra vágyik, igazi futballistákkal és személyesen döntené el, hogy a Ronaldó-Bale-Rodriques háromszöghöz felér-e az Arda Turán-Mandzukic-Koke trió, esetleg megajándékozná szeretteit (vagy saját magát) egy kellemes madridi hétvégével, ne habozzon: az utazást Önnek szervezzük!

2015. február 6-9.


Ár: 129 000 Ft

Foglalás

Hova utazna?