Bono Utazási Központ
1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.
Telefon: 235 80 10
Fax: 235 80 11
Internet: www.bonoutazas.hu
E-mail: info@bonoutazas.hu
1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49., tel: +36 1 / 235 80 10 | Bővebben »

Ajánlataink

Repülj és vezess! — A Loire menti kastélyok (4 napos út)

Időtartam: 4 nap

Franciaország legismertebb látnivalói közé tartoznak a Loire-menti kastélyok; ezek közül válogattuk ki Önöknek a legérdekesebbeket. A kastélyok mellett a folyó partján fekvő városok - Blois, Tours, Angers - is különleges élményt kínálnak az utazóknak. Ajánlatunkat úgy állítottuk össze, hogy az időt jól kihasználva minél többet lássanak, mégse legyen zsúfolt az út - mindezt igen kedvező áron kínáljuk.


Programok:

Első nap
Indulás Budapestről Párizsba. Autó átvétele. Elutazás Blois-ba. A város a 15. és a 17. század között az udvar egyik székhelyeként kiemelkedő jelentőségű volt, és középkori jellegét máig megőrizte. Fontosabb látnivalók: Vár (13. század), Rendi gyűlés terme, Szépművészeti Múzeum, a Mágia háza. Szállás Blois közelében: Villa Bellagio. Teljes távolság: kb. 210 km.

Második nap
Ma több kastély közül is választhatunk: Chambord-kastély, I. Ferenc reneszánsz kastélya; Cheverny-kastély, a Loire völgyének legszebb, eredeti berendezését megőrző kastélya; a 15. századi Amboise-kastély. Szállás Tours-ban, ebben az elegáns, 18. századi városban: Ibis Styles Tours Centre. Teljes távolság: kb. 95 km.

Harmadik nap
A mesékre emlékeztető, 16. századi Chenonceau-kastély (ajánljuk a kastély L'Orangerie éttermét); a legszebb parkokkal büszkélkedhető Villandry-kastély. Útközben pihenés a középkori Chinon városában. Szállás Angers-ban: Ibis Styles Centre Gare Angers. Teljes távolság: kb. 145 km.

Negyedik nap
Visszautazás Párizsba. Útközben pihenő a Chartres-i katedrálisnál. A 130 méter hosszú, gótikus katedrális a középkori építőművészet kiemelkedő remeke. Figyeljük meg a 103 méter magas harangtornyot, az óriási kriptát és a 172 festett üvegből néhányat. Elutazás Páirzsból közvetlen járattal Budapestre. Teljes távolság: kb. 290 km.

Indulás:

Választott indulási időpont:

Minden héten, a hét összes napján.

Az út ára:

(Ft/fő, kétágyas szobában)

Indulás előtt legalább két hónappal foglalva:   119 000 Ft
Indulás előtt legalább egy hónappal foglalva:   129 000 Ft
Indulás előtt kevesebb, mint egy hónappal foglalva:   139 000 Ft


Az ár tartalmazza:

 • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Párizs útvonalon, közvetlen járattal
 • Feladott poggyász díja
 • Szállás három éjszakára középkategóriás szállodákban, kétágyas szobában
 • Reggeli
 • Renualt Mégane, Volkswagen Golf vagy hasonló kategóriájú autó bérlése korlátlan kilométer-használattal, repülőtéri felvétellel és leadással, biztosítással

Az ár nem tartalmazza:

 • Repülőtéri illeték: kb. 39 000 Ft/fő
 • Autópályadíj (kb. 69 euró) és üzemanyag

Választható felárak:

 • Főszezoni felár (április 1-től október 31-ig): 35 000 Ft/fő
 • Citroen C4 Picasso, Ford Mondeo vagy hasonló autó bérlése: 19 000 Ft/autó a teljes időszakra
 • Útlemondási biztosítás: 1,5 %
 • EUB Nívó betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 450 Ft/nap
 • EUB Top betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 580 Ft/nap
 • EUB Top Extra betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 940 Ft/nap

Kedvezmények:

 • Gyerekkedvezmény (egy gyerek 2-11 éves korig, két felnőttel utazva): -50%
 • Harmadik fő kedvezménye háromágyas szobában: -25%
 • Négy fő együttes foglalása esetén magasabb kategóriájú autót biztosítunk

Megjegyzés:

Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes. Nem érvényes a kiemelt időszakokban (ünnepek, vásárok).

Az autókölcsönző cégek nem típusra, hanem csak kategóriára fogadnak el foglalást.
A bérautó átvételéhez megfelelő fedezettel rendelkező dombornyomású bankkártya szükséges, amelyről az autókölcsönző cégek a fedezet összegét zárolják.
Ennek hiányában az autókölcsönzők megtagadhatják az autó átadását, és erre irodánknak semmilyen befolyása sincs.
Amennyiben nem merül fel egyéb költség (az autóban okozott vagy keletkezett kár, baleset, sérülés, közlekedési vagy parkolási bírság, útdíj, híddíj, alagútdíj, az autó visszaadásakor elégtelen üzemanyag-mennyiség), az autókölcsönző cég a zárolást feloldja.
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a fedezet visszatérítése hosszabb időt vehet igénybe, valamint arra, hogy az autóbérleti/kölcsönzési szerződések magyarul nem, hanem kizárólag angol és a célország hivatalos nyelvén érhetőek el.
Az utas hiányos vagy nem megfelelő nyelvtudása miatt keletkezett károkért nem tudunk felelősséget vállalni. Az autó átvételekor lehetőség van kiegészítő, többek között önrészcsökkentő biztosítások kötésére, melyek igénybe vételét irodánk javasolja.
Az autóbérleti szerződés minden esetben az utas és a kölcsönző cég között jön létre, ez nem része az utazási szerződésnek, a kölcsönző társaság nem az iroda közreműködője.
A bérleti szerződésből eredő viták rendezése kizárólag a bérlő (utas) és a bérbeadó között, a helyszínen megkötött szerződés alapján, az ebben meghatározott jog szerint történik.További ajánlataink