Bono Utazási Központ
1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.
Telefon: 235 80 10
Fax: 235 80 11
Internet: www.bonoutazas.hu
E-mail: info@bonoutazas.hu
1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49., tel: +36 1 / 235 80 10 | Bővebben »

Ajánlataink

Repülj és vezess! — Glasgow, Edinburgh, a Felföld és Skye szigete

Repülj és vezess! — Glasgow, Edinburgh, a Felföld és Skye szigete

Időtartam: 11 nap


Skócia látnivalóinak legjavát tartalmazza az alábbi útvonal: Glasgow és Edinburgh kulturális emlékeit, Közép-Skócia természeti csodáit, a Felföldet, Loch Nesst és Skye gyönyörű szigetét, és nem utolsó sorban a legendás kastélyokat. Mindezen látnivalókat kényelmesen, saját tempónkban haladva járhatjuk be, a bérautó adta lehetőségeket kihasználva.


Programok:

Repülj és vezess! — Glasgow, Edinburgh, a Felföld és Skye szigete

Első nap: Elutazás Budapestről közvetlen repülőjárattal Edinburgh-ba. Az autó felvétele a repülőtéren, majd továbbutazás Glasgow-ba, szállás elfoglalása.

Második nap: Reggeli után városnézés Glasgow-ban. Ajánlott látnivalók: George Square, Glasgow Cathedral and Necropolis, Pollok House, Provand's Lordship, Botanic Gardens, Piping Centre, Tenement House. Szállás Glasgow-ban.

Harmadik nap: Reggeli után indulás a nyugati partra. Útközben megnézhetjük az Inveraray Castle-t és a Loch Awe partján álló Kilchurn Castle romjait. Ajánlott látnivalók: a lenyűgöző tájairól híres Glencoe és Ben Nevis hegye. Szállás Fort Williamben.

Negyedik nap: Reggeli után a csodálatos Loch Lochy tó partján végighaladva közeledünk Skye szigete felé. Skye a Belső-Hebridák legnagyobb szigete, és a Kyle of Lochalsh-t Kylakinnal összekötő hídon keresztül, közúton érhető el. Felfedezhetjük a Cuillin-hegységet, majd a sziget központját, Portree-t. Szállás Skye szigetén.

Ötödik nap: Egész napos túra Skye szigetén. Látnivalók: Quirang-hegy, Kilt Rock sziklája és vízesése valamint a Dunvegan kastély, mely a 11. század óta a McLeod-klán vezéreinek székhelye. Szállás Skye szigetén.

Hatodik nap: Reggel visszaindulás a brit főszigetre. Feltétlenül látogassuk meg a híres Eilan Donan kastélyt, ahol a Hegylakó című filmet forgatták. Útközben végig a Loch Ness mellett haladunk, érdemes megállni Drumnadrochit várromjánál, ahonnan a legszebb a kilátás a tóra, és talán még a szörnyet is megpillantjuk. Délután érkezünk Invernessbe, ahol az éjszakát töltjük.

Hetedik nap: Inverness, a skót Felföld fővárosa. Javasolt látnivalók: Ness folyó, Inverness Castle, Iverness Museum and Art Gallery, Balnain House (a felföldi zenét mutatja be), Island Walks, Bught Floral Hall és a közeli Cawdor kastély. Szállás Invernessben.

Nyolcadik nap: Utazás Perth-be. Útközben megnézhetjük a csodálatos Cairgorms Nemzeti Parkot, a Blair kastélyt és mindenképpen sétáljunk egyet Pitlochry viktoriánus üdülőhelyen, ahol meglátogathatjuk Skócia legkisebb whiskey-lepárlóját és a híres lazaclétrát. Szállás Perth-ben.

Kilencedik nap: Délelőtt Perth megtekintése. Fontosabb látnivalók Perth-ben: Szent János-templom, Fair Maid's House, Balhousie Castle és a Perthtől 3 km-re fekvő Scone Palace. Délután indulás Edinburgh-ba, érkezés után szállás elfoglalása.

Tizedik nap: Városnézés Edinburgh-ban. Főbb látnivalók: Edinburgh Castle, Holyrood Palace, New Scottish Parliament, New Town, Royal Mile, Scott Monument, Carlton Hill, National Gallery of Scotland, Museum of Scotland. Szállás Edinburgh-ban.

Tizenegyedik nap: Az autó leadása a repülőtéren, majd hazautazás Budapestre.

Indulás:

Választott indulási időpont:

Minden héten csütörtökön.

Az út ára:

(Ft/fő, kétágyas szobában)

Indulás előtt legalább két hónappal foglalva:   299 000 Ft
Indulás előtt legalább egy hónappal foglalva:   309 000 Ft
Indulás előtt kevesebb, mint egy hónappal foglalva:   319 000 Ft


Az ár tartalmazza:

 • Oda-vissza repülőjegy Budapest-Edinburgh útvonalon, közvetlen járattal, egy kézipoggyásszal
 • "B" kategóriás autó (Ford Focus, vagy hasonló) bérlése repülőtéri felvétel/leadással, CDW és TP biztosítással
 • Tíz éjszaka szállás középkategóriás szállodákban és vidéki vendégházakban, kétágyas szobában
 • Büféreggeli

Az ár nem tartalmazza:

 • Repülőtéri illeték (kb. 39 000 Ft/fő)
 • Feladható poggyász díja: 19 000 Ft/csomag oda-vissza útra
 • Útlemondási biztosítás (1,5%)

Választható felárak:

 • Utazás az Edinburgh Fesztivál (augusztus 2-szeptember 1.) ideje alatt: 19 900 Ft/fő
 • Ford Mondeo vagy hasonló autó bérlése: 28 000 Ft/fő
 • Utasbiztosítás: 450 Ft-tól/nap

Kedvezmények:

 • Gyerekkedvezmény (2-11 éves kor között, két felnőttel egy szobában, pótágyon) -40%
 • 4 felnőtt együttes foglalása esetén Ford Mondeo kategóriájú autót foglalunk és 15 000 Ft/fő kedvezményt biztosítunk.

Megjegyzés:

Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes

Az autó átvételekor kaucióként dombornyomású bankkártya felmutatása szükséges, amelyen zárolják az önrésznek megfelelő összeget. A helyszínen lehetőség van önrészkiváltó felelősségbiztosítás megkötésére.

Csoportos (min. 6 fő) vagy céges utazás esetén kérje munkatársaink egyedi ajánlatát!

Foglalja le utazását júliusban, és ingyenes parkolást biztosítunk a Ferihegyi repülőtéren!

Csomagtúra foglalása esetén ingyenes parkolás (foglalásonként egy autó) a Budapest Airport Holiday Parking parkolójában, sétatávolságra a repülőtértől.
Az ajánlat csak a július 1. és 31. között kötött szerződésekre érvényes, függetlenül az utazás időpontjától. Az ennél korábban megrendelt utazásokra nem tudunk parkolást biztosítani.
Az ingyenes parkolás készpénzre, más szolgáltatásra vagy egyéb kedvezményre nem váltható át. Az ajánlat nem érvényes csak repülőjegy foglalása esetén.