A Bono 2024. tavaszi kínálata


Irodánk a nagy érdeklődésnek megfelelve rekordszámú (több mint 70) csoportos utazást hirdet meg 2024. tavaszára. Egyes útjaink, köztük a kiemelt időszakokban meghirdetett és/vagy a legnépszerűbb programjaink már beteltek vagy az utolsó helyeket értékesítjük - ajánljuk a korai foglalást.

 

 

Kedvcsináló a kínálatunkból:

Észak-Európa szerelmeseinek 7 izlandi és 6 norvégiai csoportunk mellett a kombinált Malmö-Koppenhága és Riga-Tallinn-Helsinki városlátogatásokat és a feröeri utunkat is bátran ajánljuk.

Dél-Európa napsütötte tájait és ízeit albániai, olaszországi, portugáliai és spanyolországi útjainkon kóstolhatják meg az érdeklődők. A madeirai, Azori-szigeteki, szicíliai, tenerifei és máltai programjainkon a terület legszebb szigeteinek különleges tájait és városait mutatjuk be.

Természetesen most sem hiányozhatnak a kínálatból a belgiumi, franciaországi, hollandiai és skóciai utak. Ezeken a gazdag történelem mellett a helyi kultúra és gasztronómia is emlékezetes élményeket ad. A húsvéti grúziai utunkat választók egy igazán érdekes, titokzatos ország mindennapjaiba pillanthatnak be.

Tengerre, magyar! Aki ehhez érez magában kedvet, annak márciusi kelet-mediterrán vagy májusi, a görög szigetvilágot érintő csoportos hajóutunk a megfelelő választás.

Jordániai, marokkói és dubaji programjainkon az arab világ mesés titkait tárjuk fel.

Aki egy tengerentúli nagyobb kalandra vállalkozna, arra is van néhány ötletünk: New York, a Nagy Alma, Nepál, a világ teteje, vagy Bali, az istenek szigete mind arra vár, hogy felfedezzük együtt. Újra szerepel a kínálatunkban nagy sikerű perui utunk, de újdonságaink között megtalálható a világon egyedülálló Galápagos-szigeteki vagy a Namíbiát és Botswanát érintő utunk, melynek fénypontja természetesen a Viktóra-vízesés meglátogatása.

Teljes tavaszi csoportos kínálatunk ezen a linken érhető el.



2023. 11. 20. (hétfő) 09.00