Éjszaka a múzeumban

2019. 04. 11. (csütörtök) 12.39

Az Airbnb és a Louvre április elején bejelentett együttműködőse áprilisi tréfának tűnt. Azonban a hír igaz, a közös kezdeményezés révén egy éjszakára szállodává alakul az intézmény, és egy szerencsés pár április 30-án a világhírű múzeumban tölthet egy éjszakát.

"Tudjuk, hogy sokan álmodoztak arról, hogy egyedül sétáljanak egész éjjel a múzeumban. Boldogok vagyunk, hogy egy ilyen életre szóló és különleges élményt adhatunk két szerencsés nyertesnek.” - nyilatkozta Anne-Laure Béatrix, a Louvre ügyvezető igazgatóhelyettese.

A művészetet kedvelők április 12-ig jelentkezhetnek, és csupán egy kérdésre kell válaszolniuk az Airbnb hivatalos oldalán, hogy miért ők lennének Mona Lisa tökéletes vendégei.

A nyertesek aperitif koktélt szürcsölhetnek Mona Lisa képe előtt, miközben ellazulnak a kimondottan erre az alkalomra berendezett nappaliban. Ezután részt vehetnek egy éjszakai privát tárlatvezetésen, és vacsorázhatnak a Milánói Vénusz mellett. A szakács az istennő tiszteletére szerelem és szépség ihlette menüt készít el. Végül – de nem utolsó sorban - III. Napóleon fényűző lakosztályában élvezhetnek egy meghitt akusztikus koncertet.  

Az ikonikus üvegpiramis belsejében az Airbnb felhúz egy kisebb piramist, abban vetik meg a szerencsés pár ágyát. A csillogó üveg alatt kémlelhetik a csillagos eget, majd másnap igazi párizsi reggelivel köszöntik Őket.

 

  

Forrás: airbnb.hu