Kockázatmentes utazás

2021. 01. 15. (péntek) 11.22

 

Meggondolta magát, de nincs törölve a járata? Törölték a járatát, de nem tudja még, mikor szeretne utazni? Hirtelen fellépő betegség miatt kénytelen lemondani utazását? Szeretne utazni, de a bizonytalan helyzet miatt nem mer tervezni?

Bármi történjen, a Qatar Airways 2021-ben teljes rugalmasságot biztosít! Minden 2021. április 30. előtt megvásárolt jegyre érvényes a légitársaság kedvező politikája, miszerint a repülőjegy korlátlan alkalommal módosítható, valamint bármilyen okból kifolyólag törölhető és visszatéríthető.


Korlátlan járatmódosítási lehetőségek: Ugyanazon az osztályon belül annyiszor módosíthatja az utazási dátumát és célállomását, ahányszor csak szeretné. Újrafoglalni az eredeti jeggyel megegyező osztályra lehetséges. Az újrafoglalás és módosítás díjmentes, csupán az esetleges viteldíj-különbözetet kell megfizetni. A módosítások feltétele, hogy az utazást 2021. december 31-ig be kell fejezni.
Jegyárak visszatérítése: Ha mégsem szeretne utazni, a foglalás törlése esetén díjmentes visszatérítésre jogosult. A lemondási díjtól eltekintenek, ha azt az indulást megelőzően kéri.

Emellett a légitársaság folyamatosan figyel arra, hogy a legmagasabb színvonalú biztonsági és higiéniai intézkedéseket biztosítsa, az utasfelvételtől kezdve egészen a megérkezésig.

A teljes szabályzatról és higiéniai intézkedésekről itt tájékozódhat bővebben. 

A garantált rugalmasság utazási irodán keresztül vásárolt Qatar Airways-jegyekre is érvényes. Ha elmenekülne a zord téli napok elől valamelyik mesés, egzotikus tengerpartra, válogasson zanzibári vagy Maldív-szigeteki csomagajánlataink közül! Az utazás Qatar Airways légitársasággal történik, ajánlatainkban a legrugalmasabb feltételeket biztosítjuk. Mindemellett, ezek a területek már most nyitva állnak az látogatók előtt, az álomszigetekre karanténmentesen, könnyen el lehet utazni. Zanzibárra való belépéshez nem szükséges PCR-tesztet felmutatni, míg a Maldív-szigetekre mindössze egy max. 96 órás negatív PCR-teszteredménnyel kell rendelkeznünk.