Közvetlen járat Philadelphiába

2018. 05. 14. (hétfő) 13.37

Az American Airlines amerikai légitársaság helyi idő szerint május 4-én, a kora esti órákban elindította Philadelphia-Budapest járatát.

2018. május 4-től a pennsylvaniai nagyvárosból naponta indulnak a járatok magyar légiutas-kísérőkkel. Az érdeklődésre jellemző, hogy júliusig már szinte minden jegyet előfoglalásban értékesítettek. Olympia Colasante, az American Airlines philadelphiai reptérért felelős alelnöke kiemelte Magyarország, ezen belül Budapest turisztikai vonzerejét, de hozzátette, arra is számítanak, hogy gyarapszik majd a Magyarországról Philadelphiába érkezők száma is.

 A repülőgépek minden nap 18.25-kor szállnak fel Philadelphiából és másnap 9.35-kor landolnak Budapesten. A magyar fővárost 11.35-kor hagyja el a Boeing 767-es, hogy még aznap 16.00-kor megérkezzen Philadelphiába. Az új menetrend szerinti járat hetente több mint 2800 ülőhelyet kínál a két város közt a nyári szezonban.

Philadelphia már a harmadik amerikai járat a 2018-as nyári menetrendben, amellyel közvetlenül elérhetővé válik az Egyesült Államok a magyar utasok számára. A lengyel LOT légitársasággal New York-ba és Chicagóba, valamint az American Airlines járataival Philadelphiába utazhatunk, amely csaknem 160 amerikai, kanadai, karib-szigeteki és latin-amerikai célállomás felé biztosít csatlakozást.

Forrás: turizmus.com és bud.hu