Különleges éjszaka Chiang Rai-ban

2020. 10. 12. (hétfő) 09.00

A buborék sátrak már világszerte elterjedtek, nemhiába, hiszen gyönyörű kilátást biztosítanak egy kényelmes, pihentető környezetben. A legismertebb például Izlandon található, ahol úgy merülhetünk álomba, hogy közben az északi fény táncol a szemünk előtt. Egy újabb különleges létesítmény Thaiföldön jött létre, ahol mentett elefántok között tölthetjük az éjszakát.

A Chiang Rai-ban található Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort állított fel egy pár átlátszó dóm lakosztályt, ami az elképesztő luxust jelképezi. A kreációk Eye in the Sky munkái és csúcstechnológiás poliészter anyagból készültek, hogy a vendégek minden körülmények között tökéletes kényelemben legyenek. Mindegyik 22 m²-es és megtalálható bennük egy franciaágy, egy nem látható fürdőszoba, minibár és klímaberendezés. Ezen kívül még további kényelmi eszközök várják a vendégeket, mint a puha fürdőköpeny, papucs, finom ágynemű és 24 órás szobaszervíz.

Minden luxus ellenére mégis az elefántok jelentik a tartózkodás fénypontját. A dzsungel buborékok egy fából készült emelvényen kaptak helyet az erdő mellett, amely a mentett elefántok számára az otthont jelenti. Tehát, egy "felejthetetlen estét tölthetnek el és megfigyelhetik Thaiföld fenséges elefántjait a természetes élőhelyükön egy komfortos, teljesen felszerelt, átlátszó Dzsungel Buborékból" - olvasható a szálloda honlapján. "A luxus buborék zavartalan kilátást biztosít a kedves óriásainkra és a csodálatos csillagos égboltra.".

Ha még jobban meg szeretnénk ismerkedni az elefántokkal, a szálloda kínálatában megtalálható egy "Séta az óriásokkal" program is, amely során sétálhatunk a dzsungelben a méltóságteljes elefántokkal és egy biológussal, láthatjuk őket játszani a vízben, fetrengeni a sárban, enni a fákról és szociális életet élni egymással.

Amennyiben még különlegesebb élményre vágyunk, akkor foglalható VIP elefánt élmény is, amely során a vendégek a Mekong folyón hajókázhatnak és találkozhatnak az elefántokkal az üdülő kikötőjében. Ezen kívül jóga és gourmet piknik is foglalható a hosszú orrú állatokkal.

A dzsungel buborék lakosztályok 650 USD-től/éjszaka elérhetők. Csomagajánlat esetén két éjszaka szállás, minden étkezés és egy program/nap már 1200 USD-től foglalható két fő részére.

Forrás: departures.com