Messi a norvég harmadosztályban

2019. 09. 03. (kedd) 17.20

Lionel Messit a norvég harmadosztályban szereplő IK Junkeren labdarúgócsapata szerződtette – de nem kell a Barcelona rajongóinak aggódniuk, természetesen nem az FC Barcelona argentin klasszisát. Daniel Are Knutsen legnagyobb példaképe a aranylabdás futballista, és ezért a nevét is hivatalosan megváltoztatta Lionel Messire.

„Meg kell, hogy mondjam, mindent megteszek, hogy úgy focizzak mint ő. Néhány hasonlóságot észre lehet venni, a labdakezelésem és a gyorsaságom kicsit hasonlít Messiére, de talán nem vagyok olyan tehetséges, mint ő…” – fogalmazott a fiatal labdarúgó.

Messi egyelőre csak az U16-os csapatában kap majd játéklehetőséget, de már maga a névváltoztatás is nagy elszántságra utal, így reméljük, hogy szerencsésen ível felfelé pályafutása.

Azonban, ha az igazi Lionel Messire kíváncsi, utazzon velünk Barcelonába! Szurkoljon a címvédő Barçának és tetézze a kiruccanást egy kis városnézéssel és stadiontúrával! Legyen részese egy életre szóló élménynek és szurkoljon együtt 90 000 focirajongóval!  

 

Forrás: nemzetisport.hu