Tökéletes szálláshely borimádóknak

2019. 03. 07. (csütörtök) 15.58

Sok utazó olyan kirándulást keres, amely teljesen azon alapul, amit a legjobban szeret. Mi másra vágynának a borimádók, mint arra, hogy saját boroshordójukban szálljanak meg Portugália legszebb borvidékén, a Douro-völgyben, a Quina de Pacheha nevű, 140 hektáros szőlőbirtokon.

A különleges szálláshelyek a szőlőbirtokon használt boroshordók felnagyított másolatai. A fenyőből készült hordószállások minden kényelmet kielégítenek. 30 négyzetméteres belső terükben kétszemélyes ágy, tetőablak, saját fürdőszoba és gardrób található. A hordó légkondicionálóval és WIFI-vel felszerelt, csodálatos panoráma nyílik a szőlőültetvényekre.


„Idilli és romantikus környezetben ezek a boroshordó-szobák egyedülálló élményt nyújtanak. A Quinta da Pacheca boroshordó-szállásokat merész építészeti projektként hoztuk létre, hogy megerősítsük a helyszínen kínált borturizmus eredetiségét” - mondta a birtok képviselője.

 

Forrás: travelandleisure.com

Portugália napsütéssel, élettel teli városokkal, végtelen tengerpartokkal, páratlan természeti és kulturális látványosságokkal, mediterrán ízekkel és borokkal várja az utazókat!
Portugáliai csoportos utazásaink itt találhatóak.