Afrika |

Marokkó


Utazni jó. Különösen egy olyan országba, ahol történelmi városokat, meseszép hegyeket, gyönyörű tengerpartot, varázslatos sivatagot egyaránt találunk. A bazárokban évezredes hagyományok szerint dolgozó fazekasok, szőnyegszövők, ötvösök, bőrősök munkái késztetik megállásra a látogatót. A természet sem kevésbé gazdag: északon narancsfák, délen pálmafák alatt pihenhetünk meg. Kevesen tudják, de Marokkó egyben a gyönyörű hegyek országa is: az Atlasz némely csúcsa 4000 méternél is magasabb. Ha egészen délre megyünk, megnézhetjük a sivatagot: semmihez sem hasonlítható élmény egy homokdűne tetejéről nézni a szaharai napfelkeltét. És ha még ez sem elég: az Atlanti-óceán partján több ezer kilométer hosszú tengerpart húzódik.

Utazni jó. Különösen egy olyan országba, ahol az emberek természetesen kedvesek, és ahol természetesnek veszik, hogy meghívják az utazókat egy forró mentateára.

Utazni jó. Különösen az életre szóló élményeket kínáló Marokkóba. Érdemes elmenni ebbe a gyönyörű és barátságos országba. Hiszen utazni jó.