Csoportos fociutak |


Real Madrid vagy Barcelona, Liverpool vagy Manchester United estleg Juventus? A világ futballkrémje most elérhető közelségbe kerül irodánk közvetítésével. Töltsön el egy feledhetetlen estét közel százezredmagával napjaink gladiátorainak társaságában, és fokozza tovább az élményt egy kellemes kiruccanással mondjuk Barcelonába vagy Madridba.

Csoportos, magyar idegenvezetős és egyéni utazások széles választékát kínáljuk a futballal a középpontban, kérje munkatársaink segítségét!

 


Csoportos utak

  Sajnos jelenleg nincs a megadott keresési feltételnek megfelelő csoportos utazásunk.

  Egyéni utak

   Sajnos jelenleg nincs a megadott keresési feltételnek megfelelő egyéni utazásunk.
   A mérkőzések időpontja

   A mérkőzések kezdési időpontja eleinte csak tájékoztató jellegű és - bajnokságtól függően - csupán néhány héttel a rendezvény előtt válik véglegessé. Bajnoki meccsek esetében a hétvégi fordulók többségében szombaton és/vagy vasárnap, egyes mérkőzések pénteken vagy hétfőn kerülnek megrendezésre, míg a hétközi fordulók általában kedd, szerda vagy csütörtöki napokon bonyolódnak. A nemzetközi kupamérkőzések végleges időpontja már a sorsolás időpontjától ismert. Az utazás időtartamának tervezésekor javasolt figyelembe venni a fentieket.

   A mérkőzéseket rendező klubok az időpont-változtatás jogát fenntartják, a rendezvény időpontja a csapatok nemzetközi kupaszereplései és a televíziós közvetítések miatt is módosulhat. Időpontváltozás esetén a meccsjegyek nem visszaválthatók, hanem az új időpontra érvényesek.

   Irodánk nem tudja vállani a mérkőzések váratlan időpontváltozása miatti esetleges többletköltségeket (pl. repülőjegy- vagy szálloda átfoglalás), de minden esetben tájékoztatja az utasokat az elérhető opciókról. A repülőjegyek mindig csak az adott légitársaság feltételei szerint módosíthatók vagy lemondhatók, általában meglehetősen magas költség mellett.

   Ülőhelyek a stadionokban

   A belépőjegyeket külföldi partnereink által meghatározott kategóriák szerint értékesítjük, a kategóriák közötti eligazodást minden utunknál stadiontérkép segíti, pontos szektorkiosztással. Az általunk biztosított belépők kategória garantáltak, azaz a legtöbb esetben nem tudjuk előre megmondani a pontos szektor-, sor- és ülésszámot, ez gyakran csak a jegyek átvételekor válik ismertté. Azon meccseknél ahol előre ismertek a pontos szektorok, ezt mindig feltüntetjük a honlapunkon, az út leírásánál.

   Irodánk a meghirdetett mérkőzésekre párosával egymás mellé szóló belépőjegyeket kínál, mely spanyol mérkőzések (FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid) esetén egymás mögötti-, vagy átlósan elhelyezkedő, esetleg egy szék kihagyásával történő helyeket is jelenthet (lásd ábra).

   Néha előfordulhat, hogy partnerünk a megrendelt kategóriánál jobb helyre szóló jegyeket biztosít, nagyon ritkán viszont a rendelt kategóriánál alacsonyabb besorolásút. Ez utóbbi esetben a kategóriák közötti árkülönbözetet visszatértjük az érintett utasoknak.

   Bérletek

   Kiemelt mérkőzések esetében megtörténhet, hogy bérlettel, azaz más személy nevére szóló állandó belépővel juthatnak be utasaink a stadionba. Ez leginkább spanyol csapatoknál (Real Madrid, Barcelona) jellemző gyakorlat, irodánk felelősséget vállal a stadionba bérlettel történő bejutásért. Ezeket az állandó belépőket a mérkőzés után előre egyeztetett módon vissza kell szolgáltatni közreműködő partnerünknek.

   Belépőjegyek átvétele

   Egyéni utazások esetében a legtöbbször a belépőjegyek indulás előtt pár nappal a többi részvételi jeggyel együtt személyesen átvehetők irodánkban vagy az elektronikus jegyeket e-mailben is ki tudjuk küldeni. Más esetekben a meccsjegyeket külföldi partnerünk az utasok szálláshelyére szállítja ki legkésőbb a mérkőzés napjának reggelén és a recepción vehető át zárt borítékban. Csoportos utazásaink során a meccsjegyeket az idegenvezető osztja ki helyben, a mérkőzés napján. Az átvétel módjáról és idejéről minden megrendeléskor előre tájékoztatjuk utasainkat.

    Jegyárak

   A népszerű csapatok kiemelt mérkőzései iránt világszerte óriási az érdeklődés, ezekre a meccsekre hivatalos áron szinte lehetetlen belépőkhöz jutni. Ezért ilyenkor másodlagos forrásból, külföldi partnerek közreműködésével szerezzük be a jegyeket, viszont ezen belépők költsége akár jelentős mértékben is meghaladhatja a hivatalos jegyárakat. Továbbá a magasabb árakhoz társulnak még különböző járulékos költségek (pl. közvetítői díjak, jegykiszállítási- és kezelési költségek) is. Ez az oka annak, hogy a megrendelt belépők költsége magasabb a jegyeken szereplő hivatalos árnál. 

   Módosítási és lemondási feltételek

   A meccsbelépők megrendelés után nem módosíthatók és nem visszaválthatók, ezért a meccsjegyeket tartalmazó utazási csomagjaink esetében a lemondási feltételek eltérnek irodánk általános Utazási feltételeinktől.

   További információért keresse munkatársainkat!