Egyéni utazások |

Dél-karibi koktél - Royal Caribbean International


Kategóriák: , , , , , , , ,

A Royal Caribbean International hajótársaság az innovatív óriáshajóiról híres. Legnagyobb hajóik a 220 000 tonnás, 5 400 utazót befogadni képes tengerjárók jelenleg a legnagyobbak az óceánokon. A fedélzeti szolgáltatások elképesztően változatosak, ugyanis a Royal Caribbean fantáziájának semmi sem szab határt: többszintes lakosztályok, sétálóutca üzletekkel, lebegő bár három emelet között, vízi gyermekpark, körhinta, dodzsem, sziklamászófal, drótkötélpálya kilenc emeletnyi magasságban, szörf- és szabadesés-szimulátor, szabadtéri kivetítők mozifilmekkel a csillagos ég alatt, trópusi liget - ilyeneket még sosem látott tenger! Ezenkívül több étterem és bár, kaszinók, medencék, spa és fitneszközpont, valamint különleges show-műsorok színesítik az utazást. A hajókon a gyerekek sem unatkoznak a különböző korcsoportokra szabott változatos programok mellett.

A Freedom of the Seas hajó 155 000 tonnás és 3634 utast képes befogadni. Ez a luxusóceánjáró 2006-os átadása után 2009-ig a világ legnagyobb személyszállító hajója cím birtokosa volt. A róla elnevezett Freedom (szabadság) osztály zászlóshajóján a pihentető percektől a könnyed vidámságig minden megtalálható fedélzetén: a megszokott medencék, éttermek és színház mellett a Royal Promenade sétány, sziklamászófal, szörfszimulátor, minigolf- és korcsolyapálya. 2013-ban nagyobb volumenű felújításon esett át, aminek keretében egy Cupcake Cupboard cukrászda, 3D mozi, és Under the Stars kültéri mozi is került az attrakciók közé.

Ezen a 7 éjszakás úton a Karib-tenger legszebb szigeteit járjuk sorra.

Programok: *
 

Nap Kikötő Érkezés Indulás
Első San Juan (Puerto Rico)   20:30
Második Charlotte Amalie (St. Thomas) 08:00 17:00
Harmadik Basseterre (St. Kitts) 08:00 17:00
Negyedik Tengeren    
Ötödik Willemstad (Curaçao) 08:00 20:00
Hatodik Ornajestad (Aruba) 07:00 23:00
Hetedik Tengeren    
Nyolcadik San Juan (Puerto Rico) 06:00  

* a kikötők sorrendjei az indulási dátumtól függően eltérőek.

Első nap
Elutazás Budapestről San Juanba, két átszállással, érkezés az esti órákban. Egyéni transzfer a szállodába. Két éjszaka szállás 4*-os szállodában, San Juanban.

Második nap
Egész nap szabad program. Bár San Juan modern, vibráló kikötőváros, éles kontrasztot adnak ennek színpompás házai, kovácsoltvas erkélyei, szobrokkal szegélyezett terei és szűk, macskaköves utcácskái. Bárhová nézünk, a büszke múlt jeleivel találkozunk. Számos régi építmény - erődök és templomok - még a XVI. század elejéről maradt ránk, amikor a konkvisztádor, Juan Ponce Leon 1508-ban a szigetre érkezett, és spanyol kolóniát létesített.

Harmadik nap
Délelőtt szabadidő, délután felszállás a Freedom of the Seas fedélzetére, kihajózás 20:30-kor.

Negyedik nap
Érkezés Charlotte Amalie-ba (St. Thomas) 8:00-kor, továbbhajózás 17:00-kor. St. Thomas az Amerikai Virgin-szigetek tagja, fővárosa egy dimbes-dombos trópusi paradicsom partján fekszik. Több kilátóhelyhez is eljuthatunk, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a Karib-tengerre. Üzletei vámmentesek.

Ötödik nap
Érkezés Basseterre-be (St. Kitts) 8:00-kor, továbbhajózás 17:00-kor. A sziget az egyik legrégebbi brit kolónia, gyönyörű tengerpartokkal és a méretéhez képest igen sokszínű és életteli fővárossal, melynek főterét a londoni Piccadilly Circus mintájára tervezték.

Hatodik nap
Tengeren. Ezen a napon a hajó szolgáltatásainak széles tárházát élvezhetjük. Kipróbálhatjuk a falmászást, kikapcsolódhatunk a Vitaity Day Spa-ban, a fitness központban vagy a medencék partján, de bóklászhatunk is a Royal Promenade üzletsorán is.

Hetedik nap
Érkezés Willemstadba (Curaçao) 8:00-kor, továbbhajózás 20:00-kor. Bár a sok itt található erőd mást sugall, a szigetet barátságos hangulat uralja, amely azonnal hatalmába kerít bennünket, ha ellátogatunk a Régi Piacra. Nem mindennapi élmény áthajtani a türkiz színű víztükör felett 56 méterrel feszülő Queen Juliana-hídon, ahonnan a legszebb látvány nyílik az egykor holland kolóniára.

Nyolcadik nap
Érkezés Oranjestadba (Aruba) 7:00-kor, továbbhajózás 23:00-kor. A holland és a karib hangulat pikáns elegye minden itt töltött pillanatban meghatározó, legyen szó az ételekről vagy Aruba élettel teli, színpompás fővárosának épületeiről. Érdemes időt szánni a sziget őshonos növényvilágának és egyedi sziklaképződményeinek felfedezésére, és ha hazavihető emlékeket keresünk, térjünk be a Reneszánsz Piac butikjaiba is!

Kilencedik nap
Tengeren.

Tizedik nap
Érkezés San Juanba (Puerto Rico) 6:00-kor. Kiszállás, egyéni transzfer a repülőtérre, majd hazautazás Budapestre 2 átszállással.

Tizenegyedik nap
Érkezés Budapestre menetrend függvényében.

Részvételi díj kétágyas kabinban:

Indulási dátum Belső Ablakos Balkonos
2018. november 9., 2019. február 1., április 5., 26. 369 000 469 000 539 000
2018. november 30. 499 000 519 000 589 000
2019. január 11., február 22. 399 000 449 000 599 000

Az ár tartalmazza:

 • Repülőjegy Budapest-San Juan-Budapest útvonalon, átszállással
 • Szállás két éjszakára San Juanban négycsillagos szállodában, kétágyas szobában
 • Szállás hét éjszakára a választott kabinkategóriában
 • Teljes ellátás a fedélzeten, korlátozott italfogyasztás (az éttermek nyitvatartási idejében: kávé, tea, víz, jeges tea, limonádé; vacsoránál: víz, kávé, tea)
 • A fedélzeti sportlétesítmények használata (fitnesz terem, medencék, sportpályák)
 • A fedélzeti szórakoztató és ismeretterjesztő programokon való részvétel

Az ár nem tartalmazza:

 • Személyes kiadások a hajón (egyéb italok, wellness, telefon, stb.)
 • Fakultatív kirándulások a hajótársaság szervezésében
 • Kötelező borravaló (kb. 12 USD/fő/éj), előre vagy a helyszínen fizetendő
 • Repülőtéri illetékek: 119 000 Ft/fő
 • Kikötői illetékek: 75 000 Ft/fő
 • ESTA regisztráció díja (14 USD/fő vagy 9000 Ft/fő irodai ügyintézéssel)
 • Az Egyesült Államokba történő belépéshez érvényes útlevél és az interneten előzetesen kitöltött ESTA regisztráció szükséges. A regisztráció díja egyénileg 14 USD /fő vagy irodánkban 9000 Ft/fő.
 • Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes!
 • 3. és/vagy 4. fő kedvezményéről és gyerekkedvezményről kérjük, érdeklődjön irodánk munkatársaitól!
ESTA belépési engedély ügyintézése

9 000 Ft /fő
Kikötői illetékek

75 000 Ft /fő
Útlemondási biztosítás

Az út költségének 1,7%-a

EUB Nívó betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás
450 Ft /fő/nap
EUB Top betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás
590 Ft /fő/nap
EUB Top Extra betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás
940 Ft /fő/nap
Válasszon indulási időpontot:

Felnőtt: Gyermek (2-12 év):
Az árkalkuláció előtt kérem válasszon egy indulási időpontot!
Ár: 369 000 Ft-tól/fő
+repülőtéri illeték: 119 000 Ft / fő

11 nap / 10 éj