Egyéni utazások |

Jeruzsálem-Tel-Aviv - kombinált egyéni városlátogatás


Kategóriák: , , , , , ,

Töltsön el néhány napot a mediterrán Izraelben, hiszen itt két külön világban kalandozhat egyetlen hétvége alatt. Tel-Aviv az öröm városa: tengerparti sétánya mentén jobbnál jobb éttermek, szórakozóhelyek, gyönyörű tengerparti strandok és felhőkarcolók sorakoznak. A hófehér bauhaus stílusban épült házak, Jaffa művészek által megújított óvárosa, kreatív lakói mind-mind rendkívül vonzóvá teszik a várost a látogatók és a helybéliek számára is.  Jeruzsálem a tradíciókról, a történelemről és természesen a vallásokról szól: három világvallás szent helye; itt más ruhák, más színek, más filozófiák működnek.

Első nap
Elutazás Budapestről közvetlen járattal Tel-Avivba. Transzfer Tel-Avivba a szálláshelyre.  Este fedezze fel Jaffa, az ősi kikötőváros hangulatos utcáit, és a kikötő remek éttermeit. Szállás: Prima City Hotel.

Második nap
Tel-Avivot a Közel-Kelet Miamijaként is emlegetik: csodás, homokos tengerpartja, színes és életteli szórakozóhelyei, kiváló éttermei miatt. Nézze meg a bauhaus városmagot, sétáljon a Rotschild sugárúton, kóstolja meg a Carmel piacon a helyi finomságokat, vagy egyszerűen próbálja ki a Földközi-tenger hűsítő habjait.  Szállás Tel-Avivban.

Harmadik nap
Reggelit követően kijelentkezés a szállodából és elutazás vonattal Jeruzsálembe (a menetidő kb. egy óra). Délután nézzen körül Jeruzsálem belvárosában, keresse fel a Mahane Yehuda piac színes forgatagát, látogassa meg az Izrael Múzeumot - ahol a Holt-tengeri tekercseket is őrzik -  és a Yad Vashemet, a Holokauszt Áldozatainak és Hőseinek emlékhelyét. Szállás Jeruzsálemben: Prima Park Hotel.

Negyedik nap
Merüljön el a jeruzsálemi óváros történelmi és bibliai emlékeket sugárzó utcácskáiban, járja végig a Via Dolorosát, fedezze fel az arab, zsidó, örmény és keresztény negyedeket. Az óváros falain kívül érdemes meglátogatni a Sion-hegy látnivalóit is: Dávid sírja és szobra, az Utolsó Vacsora helyszíne. Menjen fel az Olajfák hegyére, ahonnan az óváros csodálatos látképe tárul ön elé. Szállás Jeruzsálemben.

Ötödik nap
Elutazás vonattal a Ben Gurion repülőtérre (menetidő kb. fél óra), hazautazás Budapestre a menetrend függvényében.

Az ár tartalmazza:

 • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Tel-Aviv útvonalon, közvetlen járattal
 • Repülőtéri illetékek
 • Négy éjszaka szállás Izraelben, középkategóriájú szállodákban
 • Izraeli büféreggeli  (péksütemény, tojásételek, saláták, sajtok, sajtkrémek, joghurt, gyümölcslevek, gabonapelyhek, zöldségek, gyümölcsök, kávé, tea)
 • Repülőtéri transzfer Ben Gurion repülőtér-Tel-Aviv szálloda között, egy útra
 • Vonatjegy Tel-Aviv-Jeruzsálem útvonalra
 • Vonatjegy Jeruzsálem-Ben Gurion repülőtér útvonalra.

Az ár nem tartalmazza:

 • Poggyászdíjak (légitársaságtól függően)
 • Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes. Nem érvényes a kiemelt időszakokra (pl. ünnepek, vásárok).
 • Egy fő utazása esetén, illetve hosszabbítás, módosított útvonal, kombinált utazás, magasabb szálláskategória, három- vagy négyágyas elhelyezés, 6 vagy több fő együttes utazása esetén kérje munkatársaink egyedi ajánlatát!
 • Péntek napnyugtától szombat napnyugtáig nem közlekednek a vonatok, buszok, ezt kérjük vegye figyelembe utazása tervezésekor.
 • Feladott poggyász, légitársaságtól függően: 25 000 Ft-tól.
Útlemondási biztosítás: 2,0%
Colonnade ATLASZ - Classic egyéni biztosítás
Az USA-ra és Kanadára nem köthető. Európán kívüli úti célhoz területi felár és 71 éves kor fölött korfelár számítandó.
600 Ft /fő/nap
Colonnade ATLASZ - Prémium egyéni biztosítás
Európán kívüli úti célhoz területi felár és 71 éves kor fölött korfelár számítandó.
790 Ft /fő/nap
Colonnade ATLASZ - Privileg egyéni biztosítás
Európán kívüli úti célhoz területi felár és 71 éves kor fölött korfelár számítandó.
1 100 Ft /fő/nap
Válasszon indulási időpontot:

Az árkalkuláció előtt kérem válasszon egy indulási időpontot!
Teljes ár: 199 000 Ft-tól/fő
illetékekkel együtt,
kétágyas szobában való elhelyezés esetén

5 nap / 4 éj

ÉRDEKLŐDÉS
GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK