Egyéni utazások |

Kelet-karibi felfedezések - Carnival Cruise Line


Kategóriák: , , , , ,

A Carnival Cruise Line az egyik legtöbb tapasztalattal és legnagyobb flottával rendelkező amerikai hajótársaság, elsősorban változatos karib-tengeri útjaival vált közkedveltté és ismertté. A "Fun for all. All for fun." mottójához hű cég kötetlen hajózási élményt és garantált feltöltődést nyújt minden korosztálynak. Minden a jókedvről, a felhőtlen kikapcsolódásról és szórakozásról szól, modern és kényelmes környezetben, kiváló minőségű konyhával és gazdag programokkal.

A Carnival Conquest álomhajó 110 000 tonnás és 2980 utast képes befogadni. A hivatalosan 2002 óta szolgálatban álló és azóta felújított hajó a Conquest osztály képviselője, mely a hajótársaság megszokott színvonalában teljesíti a karibi hajóutakat.

A 8 éjszakás hajóút során bőven van lehetőségünk belekóstolni a karibi "feeling"-be és kihasználni a Carnival Conquest 4*-os szolgáltatásait.

Programok:
 

Nap Kikötő Érkezés Indulás
Első Fort Lauderdale (Florida, USA)   16:00
Második Tengeren    
Harmadik Tengeren    
Negyedik Philipsburg (St. Maarten) 09:00 18:00
Ötödik Basseterre (St. Kitts) 07:00 17:00
Hatodik San Juan (Puerto Rico) 07:00 14:00
Hetedik Grand Turk (Turks and Caicos) 09:00 17:00
Nyolcadik Tengeren    
Kilencedik Fort Lauderdale (Florida, USA) 08:00  

 

Első nap
Elutazás Budapestről Miamiba, átszállással, érkezés a délutáni órákban. Egyéni transzfer a szállodába. Két éjszaka szállás 4*-os szállodában, Miamiban.

Második nap
Egész nap szabad program. Élvezhetjük az óceán hűsítő habjait, felfedezhetjük az art deco stílusban épült Miami városközpontot, vagy ellátogathatunk az Everglades Nemzeti Parkba egy aligátorlesre!

Harmadik nap
Délelőtt szabadidő, kora délután egyéni transzfer a szomszédos Fort Lauderdale-be, felszállás a Carnival Conquestre. Kihajózás 16:00-kor.

Negyedik és ötödik nap
Tengeren. Ezen a napon a hajó szolgáltatásainak széles tárházát élvezhetjük. Vegyünk részt egy szórakoztató programon, pihenjünk egy jó könyvvel a medencék partján, merüljünk el a wellness központ szolgáltatásaiban vagy a hajó üzleteinek széles választékában!

Hatodik nap
Érkezés Philipsburgbe (St. Maarten) 9:00-kor, továbbhajózás 18:00-kor. A szigeten két ország, Hollandia és Franciaország osztozik, de nyomot hagytak az egykor rabszolgaként ide érkező afrikaiak is. Gyönyörű tájak, kristálytiszta vizű tengerpartok, ízletes ételek várnak bennünket. Kalandkedvelőknek muszáj testközelből megtapasztalni a repülőtér melletti partszakaszt, ahol a fejünk felett szállnak le az óriásgépek.

Hetedik nap
Érkezés Basseterre-be (St. Kitts) 7:00-kor, továbbhajózás 17:00-kor. A sziget az egyik legrégebbi brit kolónia, gyönyörű tengerpartokkal és a méretéhez képest igen sokszínű és életteli fővárossal, melynek főterét a londoni Piccadilly Circus mintájára tervezték.

Nyolcadik nap
Érkezés San Juanba (Puerto Rico) 7:00-kor, továbbhajózás 14:00-kor. Puerto Rico a Nagy Antillák szigetcsoport része, az Egyesült Államok társult állama. Kultúrájában és mindennapjaiban felfedezhetjük az afrikai, a spanyol és az amerikai befolyást is. Vágjunk neki bátran a főváros felfedezésének, a hajó a központban áll meg. Ha a sziget távolabbi vidékeire vágyunk, a hajótársaság fakultatív kirándulásaiból szemezgethetünk.

Kilencedik nap
Érkezés Grand Turk-re (Turks and Caicos) 9:00-kor, továbbhajózás 17:00-kor. Nagy-Britannia tengerentúli területe mintegy 30 korallszigetből és számtalan korallszirtből áll. A Turk szigetek legnagyobbika, a mindössze 18 négyzetkilométeres Grand Turk, a szigetcsoport adminisztratív és történelmi fővárosa, alig 4000 lakossal. Türkizkék tengerrel, fehér homokos parttal és kedves, karibi nyugalommal fogadja az odalátogatókat.

Tizedik nap
Tengeren.

Tizenegyedik nap
Érkezés Fort Lauderdale-be (Florida, USA) 8:00-kor. Kiszállás és egyéni transzfer a Miami repülőtérre. Hazautazás egy átszállással Budapestre.

Tizenkettedik nap
Érkezés Budapestre menetrend függvényében.

Részvételi díj kétágyas kabinban:

Indulási dátum Belső Ablakos Balkonos
2018. szeptember 27., november 22., 2019. január 17., február 14. 349 000 369 000 469 000
2019. március 14., április 11. 359 000 399 000 489 000

 

Az ár tartalmazza:

 • Repülőjegy Budapest-Miami-Budapest útvonalon, átszállással
 • Szállás két éjszakára Miamiban négycsillagos szállodában, kétágyas szobában
 • Szállás nyolc éjszakára a választott kabinkategóriában
 • Teljes ellátás a fedélzeten, korlátozott italfogyasztás (az éttermek nyitvatartási idejében: kávé, tea, víz, jeges tea, limonádé; vacsoránál víz, kávé, tea)
 • A fedélzeti sportlétesítmények használata (fitnesz terem, medencék, sportpályák)
 • A fedélzeti szórakoztató és ismeretterjesztő programokon való részvétel

Az ár nem tartalmazza:

 • Személyes kiadások a hajón (egyéb italok, wellness, telefon, stb.)
 • Fakultatív kirándulások a hajótársaság szervezésében
 • Kötelező borravaló (kb. 13 USD/fő/éj), előre vagy a helyszínen fizetendő
 • Repülőtéri illetékek: 119 000 Ft/fő
 • Kikötői illetékek: 85 000 Ft/fő
 • ESTA regisztráció díja (14 USD/fő vagy 9000 Ft/fő irodai ügyintézéssel)
 • Az Egyesült Államokba történő belépéshez érvényes útlevél és az interneten előzetesen kitöltött ESTA regisztráció szükséges. A regisztráció díja egyénileg 14 USD /fő vagy irodánkban 9000 Ft/fő.
 • Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes!
 • 3. és/vagy 4. fő kedvezményéről és gyerekkedvezményről kérjük, érdeklődjön irodánk munkatársaitól!
ESTA belépési engedély ügyintézése

9 000 Ft /fő
Kikötői illetékek

85 000 Ft /fő
Útlemondási biztosítás

Az út költségének 1,7%-a

EUB Nívó betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás
450 Ft /fő/nap
EUB Top betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás
590 Ft /fő/nap
EUB Top Extra betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás
940 Ft /fő/nap
Válasszon indulási időpontot:

Felnőtt: Gyermek (2-12 év):
Az árkalkuláció előtt kérem válasszon egy indulási időpontot!
Ár: 349 000 Ft-tól/fő
+repülőtéri illeték: 119 000 Ft / fő

12 nap / 11 éj