Egyéni utazások |

Repülj és vezess! — Florida


Kategóriák: , , , , ,

A szubtrópusi klímájú Florida az Egyesült Államok legdélebbi fekvésű állama az amerikai kontinensen. Miami híres tengerpartján egész évben fürödhetünk, de nem csak ezért érdemes felkeresni a Floridát; nemzeti parkjai és élményparkjai az egész család számára érdekesek, a sokszínű lakosság által meghonosított kreol konyha pedig az estéket teszi emlékezetessé.

Programok:
 

Javasolt útvonal és programok:

Első nap
Elutazás Budapestről Miamiba, átszállással. Érkezéskor a bérautó átvétele a repülőtéren, szállás Miamiban, a Hotel Aloft Miami Brickell szállodában.

Második nap
Városnézés Miamiban és Miami Beachen. Fontosabb látnivalók: Little Havanna, Little Haiti, Bayside Marketplace, Miami Art Museum, Miami Museum of Science, Venetian Pool, Key Biscayne, Miami Seaquarium, Cape Florida Lighthouse, Miami Beach Art Deco District, Ocean Drive. Szállás Miamiban.

Harmadik nap
Elutazás a közeli Everglades Nemzeti Parkba. Látogassunk el az aligátor farmra, ahol testközelből ismerkedhetünk meg a hüllőkkel; a bátrabbak kézbe is foghatják a bébialigátorokat. A nemzeti park területén bérelhetünk biciklit, de kajakozhatunk és kenuzhatunk is a mangroveerdők között vezető vízi utakon. Este szállás Florida Keys-en, Key Largóban a Holiday Inn Key Largo szállodában, a tengerpart közelében (kb. 150 km).

Negyedik nap
Florida Keys. Szigetek ezreiből álló 126 mérföld hosszú földnyúlvány csodálatos tengerparttal és korallvilággal rendelkezik. Javasolt program: egész napos kirándulás Key Westbe (kb. 160 km irányonként). Key West az USA legdélebbi városa; különleges fekvésével, a tenger örökös közelségével és történelmi házaival különös, karibi hangulatot áraszt. Fontosabb látnivalók: Hemingway House, Florida Keys Eco-Discovery Centre, Key West Lighthouse, Little White House, Bahama Village. Szállás Key Largóban.

Ötödik nap
Javasolt program délelőttre: látogatás a Bizcayne Nemzeti Parkban. Háromórás kirándulást tehetünk üvegfenekű hajóval, melyről tengeri teknősöket és tengeri teheneket figyelhetünk meg. Továbbutazás, este szállás Orlandóban, az Avanti International Resortban. (kb. 380 km)

Hatodik nap
Orlando. A Walt Disney World kihagyhatatlan látványosság, de szakítsunk időt a SeaWorld víziparkra és a Universal Studios Florida meglátogatására is. Szállás Orlandóban.

Hetedik nap
Javasolt program: kirándulás az alig egy órányira fekvő Kennedy űrközpontba. Szállás Orlandóban.

Nyolcadik nap
Visszautazás Miamiba. Az autó leadása a repülőtéren, majd elutazás Budapestre egy átszállással.

Kilencedik nap
Megérkezés Budapestre.

Az ár tartalmazza:

 • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Miami útvonalon, átszállással
 • Szállás hét éjszakára az útvonal szerint, középkategóriás szállodákban, kétágyas szobákban
 • "B" kategóriás (Toyota Corolla vagy hasonló) bérautó az utazás teljes időtartamára korlátlan km-használattal, repülőtéri felvétellel és leadással, teljes körű biztosítással

Az ár nem tartalmazza:

 • Repülőtéri illeték: 119 000 Ft/fő
 • Ellátás
 • Üdülőhelyi díj Orlandóban: kb. 20 USD/szoba/éjszaka
 • Vízum vagy ESTA belépési engedély (14 USD/fő vagy irodánkban 9000 Ft/fő)
 • Az Egyesült Államokba történő belépéshez érvényes útlevél és az interneten előzetesen kitöltött ESTA regisztráció szükséges. A regisztráció díja egyénileg 14 USD /fő vagy irodánkban 9000 Ft/fő.
 • Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes. Nem érvényes a kiemelt időszakokra (pl. ünnepek, vásárok).
 • A főszezoni felár érvényessége: június 20.-augusztus 20.
 • Az utazás megkezdése előtt feltétlen olvassa át az autóbérlésről szóló gyakorlati útmutatónkat.
 • Kedvezmény: három vagy négy fő együttes foglalása esetén estate kategóriájú autót biztosítunk az utazás teljes időtartamára.
 • Egy fő utazása esetén, illetve hosszabbítás, módosított útvonal, kombinált utazás, magasabb szálláskategória, három- vagy négyágyas elhelyezés, 6 vagy több fő együttes utazása esetén kérje munkatársaink egyedi ajánlatát!
 • Gyermekkedvezményekkel kapcsolatban érdeklődjön irodánkban!
 • Útlemondási biztosítás (választható) 1,5%.
ESTA belépési engedély ügyintézése

9 000 Ft /fő
Útlemondási biztosítás

Az út költségének 1,5%-a

EUB Nívó betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás
Kizárólag európai utazásokra köthető!
460 Ft /fő/nap
EUB Top betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás
605 Ft /fő/nap
EUB Top Extra betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás
1 000 Ft /fő/nap
Válasszon indulási időpontot:

Felnőtt: Gyermek (2-12 év):
Az árkalkuláció előtt kérem válasszon egy indulási időpontot!
Ár: 339 000 Ft-tól/fő
+repülőtéri illeték: 119 000 Ft / fő

9 nap / 8 éj