Egyéni utazások |

Repülj és vezess! — Írország természetközelből


Kategóriák: , , , , , ,

Az út során saját léptékünk szerint és érdeklődésünknek megfelelően járhatjuk be a "zöld sziget" tájait. Gyönyörű tengerpartok és végtelen tájak mentén autózhatunk, míg az ország főbb történelmi és kulturális látnivalóit is megismerjük.

Szállás Írországban a választott szálláskategóriában:

 • farmházakban, vendégházakban. A közel 1000 szálláshelyet tömörítő hálózat ideális Írország tájainak felfedezésére, mindamellett kellemes, otthonos környezetet kínál a pihenni vágyóknak.
 • középkategóriás szállodákban.

Programok:
 

Javasolt útvonal:

Első nap
Elutazás Budapestről Dublinba, az autó felvétele, majd szállás elfoglalása.

Második nap
Utazás Kilkennybe, Írország egyik legszebben megmaradt középkori városába. Főbb látnivalók: Black Abbey, Kilkenny Castle, St. Canice Cathedral. Útközben megnézhetjük Kildare-ben az egyik legidősebb kerektornyot és a nemzeti lovardát, vagy átvághatunk a Wicklow-hegység gyönyörű tájain is. Szállás Kilkenny környékén.

Harmadik nap
Utazás Cobh-ba, Európa legnagyobb természetes kikötőjébe. Innen indult utolsó útjára a Titanic, és ebből a kikötőből hajóztak el több millióan a XIX. század nagy kivándorlások idején. Utazás tovább a Blarney-kastélyba, majd Killarneybe. Délután a Killarney Nemzeti Park felfedezése. Szállás Killarney környékén.

Negyedik nap
Ezen a napon körbejárhatjuk a panorámaútjáról híres Kerry-gyűrűt, vagy kirándulhatunk a gyönyörű tengerpartjairól, várromjairól híres Dingle félszigeten. Szállás Killarney környékén.

Ötödik nap
Reggeli után utazás Írország leglátogatottabb kastélyához, a Bunratty kastélyhoz és a mellette található skanzenbe. Majd továbbutazás a 200 méter magas Moher-sziklákhoz. A függőleges sziklafalak 8 km hosszan húzódnak el a sokszínű növényvilágú mészkőfennsík és az Atlanti-óceán találkozásánál. Átutazunk a Burren régió télen holdbéli, tavasszal és nyáron színpompás virágokkal tarkított, furcsa sziklás táján. Szállás a Burren régióban, vagy Galway környékén.

Hatodik nap
A mai napunkat Írország legvadregényesebb tájain töltjük. Főbb látnivalók: Corrib-tó; Killary-fjord, Írország egyetlen fjordja, Kylemore apátság, Clifden, Ballynahinch. Délután tőzeglápok, patakok mentén térünk vissza Galwaybe. Délután városnézés Galway-ben. Szállás Galway környékén.

Hetedik nap
Visszautazás Dublinba. Útközben megállhatunk Írország egyik leghíresebb korakeresztény romjainál Clonmacnoise-ban. Szállás Dublin környékén.

Nyolcadik nap
Városnézés Dublinban. Főbb látnivalók: Dublin Castle, Christ Church Cathedral, St. Patrick Cathedral, James Joyce Múzeum, Guinness Sörgyár, majd az autó leadása és hazautazás Budapestre.

Az útvonal tetszés szerint módosítható, kiegészíthető. Kérje, munkatársaink segítségét!

Az ár tartalmazza:
 

 • Oda-vissza repülőjegy Budapest-Dublin-Budapest útvonalon
 • Utasonként egy kézipoggyász
 • "A" kategóriás autó (Toyota Yaris vagy hasonló) bérlése repülőtéri felvétel/leadással, korlátlan kilométer-használattal és önrészes biztosítással
 • Két éjszaka szállás Dublinban vagy környékén vendégházban, és öt éjszaka szállás vidéki vendégházakban VAGY
 • Hét éjszaka szállás középkategóriás szállodákban
 • Reggeli

Az ár nem tartalmazza:
 

 • Repülőtéri illeték: 29 000 Ft
 • Üzemanyagköltség, útdíjak, parkolási díjak
 • Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes. Nem érvényes a kiemelt időszakokra (pl. ünnepek, vásárok).
 • Az utazás megkezdése előtt feltétlen olvassa át az autóbérlésről szóló gyakorlati útmutatónkat.
 • Kedvezmény: három vagy négy fő együttes foglalása esetén estate kategóriájú autót biztosítunk az utazás teljes időtartamára.
 • Egy fő utazása esetén, illetve hosszabbítás, módosított útvonal, kombinált utazás, magasabb szálláskategória, három- vagy négyágyas elhelyezés, 6 vagy több fő együttes utazása esetén kérje munkatársaink egyedi ajánlatát!
 • Önrészkiváltó biztosítási ajánlatunkért kérje munkatársaink segítségét!
 • Főszezoni felár érvényessége: május 1. - szeptember 30.
Feladott poggyász (max. 20 kg)

29 000 Ft /db
Városi szálloda Dublinban/fő/éj

19 000 Ft /fő
Útlemondási biztosítás

Az út költségének 1,5%-a

EUB Nívó betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás
Kizárólag európai utazásokra köthető!
460 Ft /fő/nap
EUB Top betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás
605 Ft /fő/nap
EUB Top Extra betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás
1 000 Ft /fő/nap
Válasszon indulási időpontot:

Felnőtt: Gyermek (2-12 év):
Az árkalkuláció előtt kérem válasszon egy indulási időpontot!
Ár: 189 000 Ft-tól/fő
+repülőtéri illeték: 39 000 Ft / fő

8 nap / 7 éj