Egyéni utazások |

Repülj és vezess! - Izrael


Kategóriák: , , , , , ,

A fél Dunántúl méretű kis országban, Izraelben egyedülálló és izgalmas látnivalók várják a látogatót. Ajánljuk azoknak, akik a bibliai és történelmi helyszíneket keresik, azoknak, akik különleges tájakon, különleges kikapcsolódnának és azoknak is, akik a tengerpartot szeretik.  Itt mindenki megtalálja a kedvére való tájat, látnivalót, kultúrákat.

Első nap
Elutazás Budapestről közvetlen járattal Tel-Avivba. Autó felvétele a repülőtéren, majd továbbutazás Jeruzsálembe (kb. egy óra). Útközben álljon meg az arab faluban, Abu-Ghoshban, ahol a világ legjobb hummuszát készítik. Délután nézzen körül Jeruzsálem belvárosában, keresse fel a Mahane Yehuda piac színes forgatagát, látogassa meg az Izrael Múzeumot - ahol a Holt-tengeri tekercseket is őrzik -  és a Yad Vashemet, a Holokauszt Áldozatainak és Hőseinek emlékhelyét. Szállás Jeruzsálemben: Prima Park Hotel.

Második nap
Merüljön el a jeruzsálemi óváros történelmi és bibliai emlékeket sugárzó utcácskáiban, járja végig a Via Dolorosát, fedezze fel az arab, zsidó, örmény és keresztény negyedeket. Az óváros falain kívül érdemes meglátogatni a Sion-hegy látnivalóit is: Dávid sírja és szobra, az Utolsó Vacsora helyszíne. Menjen fel az Olajfák hegyére, ahonnan az óváros csodálatos látképe tárul ön elé. Szállás Jeruzsálemben.

Harmadik nap
Induljon dél felé - lebegjen a  Holt-tenger sós vízén, látogassa meg Qumran érdekes romvárosát, ahonnan a Holt-tengeri tekercsek származnak, menjen fel a masadai magaslatra, ahol egy régen elpusztult város romjai közül szép a kilátás is a környékre, a jordán hegyekre és a Holt-tengerre. Délután folytassa útját dél felé, Eilat üdülővárosába. Útközben álljon meg  a Yotvata kibucban, ahol a messze földön híres és finom tejtermékeket  gyártják, és egy sivatagi állatkert is működik. Szállás a Vörös-tenger partján, Eilat üdülővárosban: Prima Music Hotel.

Negyedik nap
Élvezze a napsütést, a korallokban gazdag tengert! Látogassa meg a Vízalatti Obszervatóriumot, a delfinpartot, menjen el hajózni - a tengerről négy országot is láthat a közelben és távolban. Szállás Eilaton.

Ötödik nap
Töltse a délelőttöt a város közeli sivatagos tájon: a Timna park csodálatos sziklaalakulatai biztosan lenyűgözik. Szállás Eilaton.

Hatodik nap
Elutazás Tel-Avivba (350 km), útközben nézze meg az óriási Ramon-krátert, majd Ben Gurion lakhelyét és sírját a Sde Boker kibucban. Érkezés Tel-Avivba, a szállás elfoglalása. Tel-Avivban. Este fedezze fel Jaffa, az ősi kikötőváros hangulatos utcáit, és a kikötő remek éttermeit. Szállás: Prima City Hotel.

Hetedik nap
Tel-Avivot a Közel-Kelet Miamijaként is emlegetik: csodás, homokos tengerpartja, színes és életteli szórakozóhelyei, kiváló éttermei miatt. Nézze meg a bauhaus városmagot, sétáljon a Rotschild sugárúton, kóstolja meg a Carmel piacon a helyi finomságokat, vagy egyszerűen próbálja ki a Földközi-tenger hűsítő habjait. Ha a városból kirándulna, javasoljuk hogy induljon észak felé, nézze meg Caesarea Heródes-kori romvárosát az színházzal és az akvadukttal, Haifa szép kikötővárosát, és az egykori lovagvárost, Akkót. Szállás Tel-Avivban.

Nyolcadik nap
Bérautó leadása a repülőtéren és hazautazás Budapestre a menetrend függvényében.

Az ár tartalmazza:

  • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Tel-Aviv útvonalon, közvetlen járattal
  • Repülőtéri illetékek
  • Hét éjszaka szállás Izraelben, középkategóriájú szállodákban
  • Izraeli büféreggeli  (péksütemény, tojásételek, saláták, sajtok, sajtkrémek, joghurt, gyümölcslevek, gabonapelyhek, zöldségek, gyümölcsök, kávé, tea)
  • Hyundai Accent vagy hasonló kategóriájú autó bérlése korlátlan kilométer-használattal, repülőtéri felvétellel és leadással, biztosítással

 

  • Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes. Nem érvényes a kiemelt időszakokra (pl. ünnepek, vásárok).
  • Az utazás megkezdése előtt feltétlen olvassa át az autóbérlésről szóló gyakorlati útmutatónkat.
  • Egy fő utazása esetén, illetve hosszabbítás, módosított útvonal, kombinált utazás, magasabb szálláskategória, három- vagy négyágyas elhelyezés, 6 vagy több fő együttes utazása esetén kérje munkatársaink egyedi ajánlatát!
  • Önrészkiváltó biztosítási ajánlatunkért kérje munkatársaink segítségét!
  • Feladott poggyász, légitársaságtól függően: 25 000 Ft-tól.
Útlemondási biztosítás: 2,5%
Colonnade ATLASZ - Classic egyéni biztosítás
Csak európai úti célra köthető és 71 éves kor fölött korfelár számítandó.
690 Ft /fő/nap
Colonnade ATLASZ - Prémium egyéni biztosítás
Európán kívüli úti célhoz területi felár és 71 éves kor fölött korfelár számítandó.
890 Ft /fő/nap
Colonnade ATLASZ - Privileg egyéni biztosítás
Európán kívüli úti célhoz területi felár és 71 éves kor fölött korfelár számítandó.
1 250 Ft /fő/nap
Válasszon indulási időpontot:

Az árkalkuláció előtt kérem válasszon egy indulási időpontot!
Teljes ár: 519 000 Ft-tól/fő
illetékekkel együtt,
kétágyas szobában való elhelyezés esetén

8 nap / 7 éj

ÉRDEKLŐDÉS
GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK