Köszöntsük együtt az Újévet!


A Bono az év végi ünnepekre 18 csoportos utat hirdetett meg. Igazodva a korábbi évek igényeihez, megtalálhatók a jól bevált úti célok, és természetesen újdonságokkal is előrukkoltunk.

 

A legnagyobb kínálat idén is az ázsiai térség legszebb részeit fedi le: Indonézia és Malajzia többféle kombinációban elérhető, és természetesen nem maradhatnak el a közkedvelt thaiföldi és vietnámi utak sem.

Azon utasainknak, akik már a karácsonyi őrületet is meg szeretnék úszni, figyelmükbe ajánljuk Szingapúr és Bali programunkat.

Afrikai szerelmeseinek a már évek óta kedvelt mauritiusi programunkat ajánljuk, és az újdonságként szolgáló, varázslatos Dél-Afrika és Szváziföld is biztosan nagy siker lesz.

Akik a karibi napsütésre vágynak, bátran válasszák mexikói vagy costa ricai programunkat, illetve több szigetet is kényelmesen felfedezhetünk, ha egy luxus óceánjáró fedélzetén kelünk útra.

Természetesen Európán belül is találunk ajánlatot a szilveszteri időszakra: repüljünk el az örök tavasz szigetére, Madeirára, a télen is kellemes klímát ígérő Andalúziába vagy Lisszabonba!

Ha pedig a hidegebb tájak vonzanak, vágjunk neki a mindig varázslatos Izlandnak vagy norvég fjordokban megbújó Bergennek – ha szerencsénk van, még sarki fényt is láthatunk.

Minden szilveszteri programunk itt található honlapunkon.

 2024. 06. 27. (csütörtök) 09.18