Egyéni utazások |

Madrid-Sevilla-Córdoba-Malaga - egyéni körutazás vonattal


Kategóriák: , , ,

A spanyol gyorsvasút-hálózatnak köszönhetően Madrid felfedezése után - a távolságokat kényelmesen, gyorsan és könnyedén áthidalva - a legismertebb andalúz városok felfedezésére indulunk. Az örök nyüzsgő Sevilla, a kis ékszerdoboz Córdoba és a népszerű Costa de Sol tengerpart központja, Malaga, igazi dél-spanyol hangulatot, egyedülálló műemlékeket és sok-sok napsütést kínálnak az ideutazóknak. Az utazás során saját tempónk és érdeklődési körünk szerint fedezhetjük fel a pezsgő főváros és a három déli város világhírű látványosságait. 

Programok:
 

Első nap
Elutazás délelőtt Budapestről Madridba. Egyéni transzfer a szállodáig, majd szabad program. Két éjszaka szállás a 3*-os Regente szállodában.

Második nap
Egész nap Madridban. A spanyol főváros az ország szíveként lüktető, igazi nyüzsgő nagyváros. A múltat idéző óvárosa és műemlékei a modern városrész tágas tereivel és parkjaival párosul. A város forgataga magával ragadó: a történelmi belváros sajátos hangulata, a Királyi Palota óriási barokk épülete, a világhírű Prado vagy Reina Sofía Múzeumok jó néhány napnyi elfoglaltságot adnak a művészet kedvelőinek. A híres madridi pezsgő éjszaka pedig a szórakozásra vágyóknak, a kiváló éttermek és "tapas" bárok a mediterrán konyha szerelmeseinek, míg a Santiago Barnabéu Stadion a Real Madrid szurkolóinak kínálnak tartalmas időtöltést.

Harmadik nap
Délelőtt szabad program, majd AVE gyorsvonattal utazás Sevillába (kb. 2 óra 30 perc). Szállás elfoglalása. Két éjszaka a 3*-os Monte Triana szállodában.

Negyedik nap
Szabad program Sevillában. Andalúzia fővárosa a Guadalquivir partján, termékeny síkság közepén fekszik. A nagyváros főbb látnivalói közül előkelő helyen áll az UNESCO Világörökség részévé nyilvánított Alcázar, a Tőzsdepalota, de nem mehetünk el anélkül, hogy nem néztük meg a Katedrálist, a Giraldát és nem csodáltuk meg a Plaza de Españát. A fárasztó nap után pedig mi maradhatna hátra: térjünk be a helyi "tapas" bárokba egy különleges sörkorcsolya vacsorára.

Ötödik nap
Délelőtt ismét vonatra szállunk és átutazunk Córdobába (kb. 45 perc). Csomagjainkat a pályaudvaron hátrahagyva, nekivágunk ennek a különleges kisváros felfedezésének, mely az egykori Córdobai Kalifátus központja volt. Egész Andalúzia egyik legfontosabb műemléke a nyugati világ egykori legnagyobb mecsetje, a córdobai Mezquita, melynek közepén V. Károly rendelete alapján ma egy katedrálist találunk. Ha Córdobában járunk, ne hagyjuk ki a Gualaquivír partján épült őrtoronyban található helytörténeti kiállítást, az Alcázar palotaerődöt, és a Királyok Kertjét. Sétáljunk a zsidó óváros szűk utcáin (Judería), és látogassuk meg a Viana család gyönyörű rezidenciáját. Városnézés után vonatozás Malagába (kb. 50 perc). Két éjszaka szállás a 3*-os Eurostars Astoria szállodában.

Hatodik nap
Egyéni városnézés Malagában. A Costa del Sol központja ez a modern kikötőváros. Itt megnézhetjük Picasso házát és a püspöki székhelyként szolgáló Katedrálist, vagy felkapaszkodhatunk az Alcazabahoz is, ahonnan szép kilátás nyílik a városra. Délután, ha kedvünk tartja, sziesztázhatunk egyet a tengerparton is.

Hetedik nap
Délelőtt szabad program a városban, majd menetrendtől függően hazautazunk Malagából közvetlen járattal Budapestre, vagy napközben vonatra szállva visszautazunk kiindulópontunkra, Madridba (kb. 2 óra 30 perc), majd a repülőtérről este hazautazunk Budapestre.

Az ár tartalmazza:

 • Repülőjegy Budapest-Madrid útvonalon, közvetlen repülőjárattal
 • Repülőjegy Malaga/Madrid-Budapest útvonalon, közvetlen repülőjárattal
 • Repülőtéri illetékek
 • Utasonként egy darab kisméretű kézipoggyász (max. 40x30x20 cm), a légitársaság poggyász-szabályzata bővebben
 • Belső vonatjegyek Madrid-Sevilla, Sevilla-Córdoba, Córdoba-Malaga útvonalon
 • Szállás két éjszakára Madridban középkategóriás szállodában, kétágyas szobában
 • Szállás két éjszakára Sevillában középkategóriás szállodában, kétágyas szobában
 • Szállás két éjszakára Malagában középkategriás szállodában, kétágyas szobában
 • Büféreggeli
 • Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes. Nem érvényes a kiemelt időszakokra (pl. ünnepek, vásárok).
 • A főszezoni felár érvényessége: június 1.- szeptember 15.
 • Egy fő utazása esetén, illetve hosszabbítás, módosított útvonal, kombinált utazás, magasabb szálláskategória, három- vagy négyágyas elhelyezés, 6 vagy több fő együttes utazása esetén kérje munkatársaink egyedi ajánlatát!
 • Gyermekkedvezményekkel kapcsolatban érdeklődjön irodánkban!
Feladott poggyász (max. 10 kg)

23 100 Ft /db
Feladott poggyász (max. 20 kg)

33 300 Ft /db
Elsőbbségi beszállás

16 400 Ft /fő
Ülőhelyfoglalás oda-vissza útra

Az ár normál (nem nagy lábterű) ülőhelyekre vonatkozik.

9 000 Ft /fő
Útlemondási biztosítás: 2,0%
Colonnade ATLASZ - Classic egyéni biztosítás
Az USA-ra és Kanadára nem köthető. Európán kívüli úti célhoz területi felár és 71 éves kor fölött korfelár számítandó.
600 Ft /fő/nap
Colonnade ATLASZ - Prémium egyéni biztosítás
Európán kívüli úti célhoz területi felár és 71 éves kor fölött korfelár számítandó.
790 Ft /fő/nap
Colonnade ATLASZ - Privileg egyéni biztosítás
Európán kívüli úti célhoz területi felár és 71 éves kor fölött korfelár számítandó.
1 100 Ft /fő/nap
Válasszon indulási időpontot:

Az árkalkuláció előtt kérem válasszon egy indulási időpontot!
Teljes ár: 339 000 Ft-tól/fő
illetékekkel együtt,
kétágyas szobában való elhelyezés esetén

7 nap / 6 éj

ÉRDEKLŐDÉS
GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK