Egyéni utazások |

Repülj és vezess! - Szardínia fehérhomokos strandjai


Kategóriák: , , , , , , , ,

Fedezze fel autóval a Földközi-tenger második legnagyobb szigetének a csodás strandjait! Szardínia számtalan gyönyörű, eldugott tengerparti szakaszt, öblöt rejteget, melyek közül a legszebbeket válogattuk össze. A körutazás során domb- és hegyvidékek, kacskaringós utak, türkizkék tenger és az olaszok vendégszeretete kíséri az utunkat. Útközben számtalan ponton megállhatunk és belesüppedhetünk a tengerpartok fehér, olykor rózsaszínes homokjába és élvezhetjük a forró mediterrán napsütést.

Programok:

Javasolt útvonal:

Első nap
Elutazás Szardínia fővárosába, Cagliariba közvetlen járattal. Az érkezést követően az autó felvétele, majd a szállás elfoglalása Cagliariban a Best Western Hotel Residence Italia 3* vagy hasonló szállodában.

Második nap
Reggelit követően fedezzük fel Cagliari gyönyörű tengerpartját, mártózzunk meg a vízben a Spiaggia del Poetto Cagliarin, majd látogassunk el a közeli Villasimiusba (kb. 60 km). Villasimiusban több kis strand közül is választhatunk (pl. Spiaggi di Punta Molentis, Spiaggi di Porto Giunco), ahol különleges, szélformázta gránitköveket találunk. A városkából érdemes egy hajókirándulásra is elindulni, amely során akár lakatlan szigeteken is kiköthetünk. Szállás Cagliariban.

Harmadik nap
A kellemes reggelink elfogyasztása után, induljunk el a nyugati part mentén a sziget másik jelentős városába, Algheróba (kb. 250 km). Útközben érdemes egy kis kitérőt tennünk Bosa falujába, amit Olaszország egyik leghangulatosabb városkájának tartanak. A Temo folyó széles völgyében található falu két kilométerre található a tengertől, a háttérben megjelenő hegyvidéki tájat az olajfa- és szőlőültetvények határozzák meg. A kis falu története egészen a római korig vezethető vissza, amely emlékeit akár magunk is felfedezhetjük. Szállás Algheróban a Corte Rosada 4* vagy hasonló szállodában.

Negyedik nap
A napot az Algherótól háromnegyed órányira található Stintinóban fogjuk tölteni (kb. 55 km). A La Pelosa Szardínia egyik leghíresebb tengerparti szakasza, ahol garantált az átlátszó, türkizkék tenger, a finom fehérhomokos strand. Fedezzük fel Stintino ikonikus strandját, amelyet a Capo Falcone kőhalom és a Piana és Asinara szigetek védenek a tenger elementáris erejétől, egyúttal biztosítva a mindig kellemes hőmérsékletű tengervizet. Szállás Algheróban.

Ötödik nap
Folytassuk utunkat tovább a szigeten észak, majd kelet felé. Ne hagyjuk ki Castelsardo képeslapokba illő városkáját, ahol érdemes egy romantikus sétát tenni a sziklaszirtre épült óváros szűk kis utcáin. Ezt követően haladjunk tovább Olbia felé és keressünk egy kis eldugott helyet a világhírű Smaragd parton Palau és Olbia között. Szállás Olbiában a Hotel Mare Blue 3* szállodában vagy hasonlóban.

Hatodik nap
Ezen a napon érdemes még egy kis időt szentelni a Smaragd partra, amely a tenger gyönyörű színéről kapta a nevét és ahol számtalan híresség is meg szokott fordulni, vagy látogassunk el a közeli Maddalena-szigetek valamelyikére, ahol hasonló élményben lesz részünk. Ezt követően induljunk el a keleti part mentén az Orosei-öböl felé, ahol szintén csodás eldugott strandok várnak ránk (kb. 85 km). Szállás Oroseiban a Hotel Baiai Marina 3* szállodában vagy hasonlóban.

Hetedik nap
Ezen a napon Oroseiből indulva visszatérünk Cagliariba (kb. 250 km), de közben számtalan strandolási lehetőség közül válogathatunk kedvünkre a keleti part mentén: Cala Luna, Cala Sisine, Cala Mariolu, Cala Goloritzè. Szállás Cagliariban Best Western Hotel Residence Italia 3* vagy hasonló szállodában.

Nyolcadik nap
A menetrend függvényében szabadidő Cagliariban még további strandolásra, majd az autó leadása a repülőtéren és hazautazás.

Az ár tartalmazza:

 • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Cagliari útvonalon
 • Repülőtéri illeték
 • Utasonként egy darab kisméretű kézipoggyász
 • "B" kategóriás bérelt autó (Opel Corsa vagy hasonló) korlátlan kilométer-használattal, önrészes biztosítással
 • Két éjszaka szállás Cagliariban középkategóriás szállodában, kétágyas szobában
 • Két éjszaka szállás Algheróban középkategóriás szállodában, kétágyas szobában
 • Egy éjszaka szállás Olbiában középkategóriás szállodában, kétágyas szobában
 • Egy éjszaka szállás Oroseiben középkategóriás szállodában, kétágyas szobában
 • Egy éjszaka szállás Cagliariban középkategóriás szállodában, kétágyas szobában
 • Reggeli

Az ár nem tartalmazza:

 • Üzemanyagköltség
 • Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes. Nem érvényes a kiemelt időszakokra (pl. ünnepek, vásárok).
 • A főszezoni felár érvényessége: július 1-augusztus 31.
 • Az ülőhelyfoglalás, az elsőbbségi beszállás, illetve a poggyászdíjak a repülőjáratok foglaltságának függvényében változhatnak.
 • Az utazás megkezdése előtt feltétlen olvassa át az autóbérlésről szóló gyakorlati útmutatónkat.
 • Kedvezmény: három vagy négy fő együttes foglalása esetén estate kategóriájú autót biztosítunk az utazás teljes időtartamára.
 • Egy fő utazása esetén, illetve hosszabbítás, módosított útvonal, kombinált utazás, magasabb szálláskategória, három- vagy négyágyas elhelyezés, 6 vagy több fő együttes utazása esetén kérje munkatársaink egyedi ajánlatát!
 • Önrészkiváltó biztosítási ajánlatunkért kérje munkatársaink segítségét!
Ülőhelyfoglalás oda-vissza útra

Az ár normál (nem nagy lábterű) ülőhelyekre vonatkozik

5 000 Ft /fő
Elsőbbségi beszállás

Korlátozott számban érhető el - a fedélzetre magával vihet egy kis méretű kézipoggyász (40x20x25 cm-es) mellett egy nagyméretű kézipoggyászt is (max. 55×40×20 cm, max. 10 kg)

8 000 Ft /fő
Feladott poggyász oda-vissza max. 10 kg

9 000 Ft /fő
Feladott poggyász oda-vissza max. 20 kg

15 000 Ft /fő
Útlemondási biztosítás: 2,0%
Colonnade ATLASZ - Classic egyéni biztosítás
Az USA-ra és Kanadára nem köthető. Európán kívüli úti célhoz területi felár és 71 éves kor fölött korfelár számítandó.
600 Ft /fő/nap
Colonnade ATLASZ - Prémium egyéni biztosítás
Európán kívüli úti célhoz területi felár és 71 éves kor fölött korfelár számítandó.
790 Ft /fő/nap
Colonnade ATLASZ - Privileg egyéni biztosítás
Európán kívüli úti célhoz területi felár és 71 éves kor fölött korfelár számítandó.
1 100 Ft /fő/nap
Válasszon indulási időpontot:

Az árkalkuláció előtt kérem válasszon egy indulási időpontot!
Teljes ár: 289 000 Ft-tól/fő
illetékekkel együtt,
kétágyas szobában való elhelyezés esetén

8 nap / 7 éj

ÉRDEKLŐDÉS
GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK