Különleges ajánlatok |

Téli egzotikus utak


Hova utazzunk idén télen?

Jó pár ország már most nyitva van és várja a turistákat. Összegyűjtöttük azokat a helyeket, ahová "karanténmentesen", negatív PCR teszt birtokában lehet utazni és azokat is, ahová a beutazáshoz még tesztelés sem szükséges. A pontos utazási feltéteket országonként és légitársaságonként nyilvántartjuk és folyamatosan frissítjük, hogy Önöket mindig a legfrissebb szabályok alapján tájékoztathassuk. Szóval, ha elmenekülne a zord téli napok elől valamelyik mesés, egzotikus tengerpartra válogasson ajánlataink közül vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Qatar Airways repülőjegyek rugalmas lemondással: minden 2021. április 30. előtt megvásárolt jegyre érvényes a légitársaság kedvező politikája, miszerint a repülőjegy korlátlan alkalommal módosítható, valamint bármilyen okból kifolyólag törölhető és visszatéríthető. Ha elmenekülne a zord téli napok elől válogasson egzotikus tengerparti, zanzibári vagy maldív-szigeteki csomagajánlataink közül! Az utazás Qatar Airways légitársasággal történik, ajánlatainkban a legrugalmasabb feltételeket biztosítjuk.

Az országonkénti utazási feltételkért kattintson a Hasznos tudnivalókra!
Tanzánia és Zanzibár

A szállások nagy többsége már megnyitott és várja a nyaralni, szafarizni vágyó utazókat. A belépéshez nem szükséges PCR-tesztet felmutatni.

Javasolt repülőút Budapestről vagy Bécsből dohai átszállással a Qatar Airways járataival. Tanzánia egész évben alkalmas helyszín az állatok megfigyelésére. Zanzibáron szinte folyamatosan 30°C-os meleg és 28°C körüli vízhőmérséklet jellemző.

Tenerife

A legtöbb hotel, étterem és üzlet megnyitott és várja az érkező turistákat. Az országba való belépéshez az érkezés előtt 72 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztet kell felmutatni.

Javasolt repülőút: Bécsből közvetlen járattal. Tenerife az örök tavasz szigeteként mindig kellemes klímájával kedvelt úticél. A kiváló minőségű szállodákban és a gyönyörű, homokos tengerpartokon garantált a pihenés.

Maldív-szigetek

A resortok többsége még az ősz folyamán megnyitott és a korábbinál kedvezőbb árakkal várja az ideutazókat, mindössze egy max. 96 órás negatív PCR-tesztet kérnek érkezéskor.

Javasolt repülőút: Budapestről vagy Bécsből Dohán keresztül egy átszállással, a Qatar Airways járataival. A legkevesebb eső február és április között esik, a levegő kb. 30, az Indiai-óceán 29°C-os.

Dubaj

Dubaj ősz óta ismét megnyitotta a határait a turisták előtt. A szállodák nagy része üzemel, a szokásosnál is nagyobb elővigyázatossággal és tisztasággal.

Az Emirates légitársaság március végéig heti 2 közvetlen járatot (szerda és szombat) üzemeltet Budapestről. A turistáknak két PCR-tesztet kell elvégezniük: egyet indulásuk előtt legfeljebb 96 órával, egyet pedig Dubajba érkezésükkor (mindkettő önköltséges).

Egzotikus utak télen-nyáron a világ legkülönlegesebb helyszíneire. Téli nyaralások mesés tengerpartokon, trópusi körutazások, életre szóló kalandok csoportosan és egyénileg egész évben. Ha elmenekülne a zord téli napok elől vagy meghosszabbítaná nyári szabadságát ezen az oldalon biztosan talál ötleteket.